Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31692 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam. Swój post kieruję do kadry administratorów serwera dd2. Ostatnimi czasy serwer przeżywa rozkwit i prawie całą dobę na serwer przychodzą ludzie. Jednak przez zaniedbania dotyczące częstego braku admina na serwerze tracicie zaufanie w śród graczy i prędzej czy później ludzie wypną się na Multi-Head bo będzie on się kojarzył z serwerem pełnym cziterów. Ostatnio grywam tylko u was co widać w ranku ;P i widzę jak często przez serwer przewijają się cziterzy którzy bezkarnie używają wspomagaczy. Dlatego też bardzo proszę. Jeżeli chcecie utrzymać frekfencje i zaufanie graczy musicie bardziej pilnować porządku. Mam nadzieje że weźmiecie moje słowa do serca i serwer będzie w pełni sprawnie funkcjonował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31712 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Serwer funkcjonuje w pełni sprawnie, czasami jednak może zabraknąć admina. Nie sądzisz, że admin też człowiek i ma swoje prywatne życie? Z drugiej strony nabór jest otwarty jednak nie możemy przyjmować ludzi, których kompletnie nie znamy, gdyż zły admin wyrządzić potrafi więcej szkody niż cheat`er biegający po serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31735 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Po 1. Admini mają niektórzy problem z aktualizacją steam (ja mam). Po 2. Admini mają własne prywatne życie , nie tylko siedzieć przed komputerem ! Po 3. Wszyscy Admini starają się jak mogą , żeby jak najdłużej przebywać na serwerze. Dziękuję i proszę o wyruzomiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32430 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 mariano$$ Moim zdaniem Consecuente napisał wszystko w tym temacie Zobacz sobie chodź by zakładkę AmxBans DD2 każdy robi co może i są efekty :-) Wiadomo nie zawsze jest admin ale można zawsze wejść na forum, Steam lub TS-a i poprosić kogoś żeby zrobił porządek bo zawsze ktoś jest aktywny nie koniecznie w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi