Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31593 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam, od dłuszego czas nie grałem w csa, jednak jak wbijam na serwa nie mogę wbić, dlatego że: Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end.wav' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Reinstallowałem CS'a i usuwałem pliki MH i pobierałem na nowo i nic. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31597 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Zrób tak ja wilku , pomógł wszystkim: NIGHTWOLF: już kolego leci pomoc ściągnij to http://www45.zippyshare.com/v/28151640/file.html i po rozpakowaniu wrzuć do " SteamApps\common\Half-Life\cstrike_downloads\models " powinno działać bez zarzutu przynajmniej ja tak to naprawiłem jak miałem problem z modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31598 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Działa wielkie dzięki za pomoc jest +, i dla Wolfa za pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Kwietnia 2013 #31600 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wyjaśnione zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi