xXx_Botor_xXX Napisano 9 Stycznia 2016 #381337 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nick: xXx_Botor_xXx Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Kiedyś był na serwerze kolegi, serwer FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6 lat z małymi przerwami. Steam / NonSteam: Niestety NonSteam Dlaczego Ty: Uważam że jestem dosyć lubiany i spędzam dużo czasu na serwerze, nie używam niedozwolonego oprogramowania i chciałbym żeby na serwerze nie było jakiś oszustw, bicia na aimach i wh rankingu. (Zapoznałem się i przestrzegam regulaminu serwera i forum). Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie, w tygodniu to 1h lub 2h, a weekend to różnie bywa ale mniej więcej 3h przegrywam Kontakt: 37058796 GG Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 9 Stycznia 2016 #381342 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Na TAK +GT +Wiek +Amxx -Steam +Kulturalny +Da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 9 Stycznia 2016 #381343 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jak najbardziej na tak: bardzo często go widzę na serwie jest miły mało konfliktowy gracze go lubią wiek spełnia wymagania ogarnia amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 9 Stycznia 2016 #381437 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Na TAK -aktywny -staż -miły -zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Stycznia 2016 #381485 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 TAK + wiek + aktywność + zgłasza + nie łamie regulaminu + ładnie napisane uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 10 Stycznia 2016 #381559 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Neutrual +wiek +aktywny +doświadczony -steam -mało zgłaszasz na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 12 Stycznia 2016 #381915 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Na tak: -ogarniety -godziny -lubiany -zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 12 Stycznia 2016 #381924 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Na TAK. + Wiek, + Doświadczenie, + Znajomość AMXX, +/- NonSteam. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Stycznia 2016 #41852 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Tygodniówka w normie, poparcie u innych Adminów jak i graczy również jest, więc wydaje mi się, że śmiało mogę przyjąć Cię do grona Administratorów COD 45K LVL. Zgłoś się do mnie na pw w celu dopełnienia formalności związanych z podaniem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Stycznia 2016 #381934 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi