Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31198 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nick: [66.6] M@G!K f'M Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): H@ przez 6 miesięcy, i 3 miesiące u rumcajsa... Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: zaczęło się z 10 lat temu ale tak poważnie to około 2 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: gram w godzinach rannych, późno wieczornych(nocnych), brakuje adminów potrafi być po 3-4-5 odpalonych na raz. i trzeba ich ogarnąć Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 3+ godzin Kontakt: Forum... Steam... GG... Ts... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 16 Kwietnia 2013 #31199 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam! Masz dobrą aktywność w grze, zgłaszasz mi na u@ cziterów. Będę na tak, jeżeli znacznie zwiększysz aktywność na forum. pozdrawiam Ps. Napisz mi na PW czy posiadasz mikro + program do rozmów głosowych (TS3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31215 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem na tak czesto go widze na serweie nada sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 16 Kwietnia 2013 #31218 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Z tego co widzę masz dobra aktywność na serwerze a to najbardziej się liczy, zgłaszasz graczy łamiących regulamin, sądząc po wieku i doświadczeniu myślę, że odpowiedzialnie będziesz pełnił tę funkcję. Jestem na tak ale chciałbym jeszcze pogadać z Tobą na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Kwietnia 2013 #31224 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. Mam nadzieje, że nie muszę objaśniać swojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31242 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 TAK, widziałem na serwerze, wiek, doświadczenie. Ogarnąć powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Kwietnia 2013 #31269 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Podanie przyjete. Napisz do mnie po wiecej info. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi