guciu_ Napisano 15 Kwietnia 2013 #31129 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Nick: Guciu Wiek: 18 Doświadczenie : nie bedę kłamał, nie miałem okazji bycia adminem Znajomość amx: (3-10) mogę się tego poduczyć , Staż: 3 lata Steam/Nosteam : chwilowy ns ,ale dzisiaj albo jutro bedę miał Dlaczego ja ? ; hmmmmmm,może dlatego ,że czestoo gram na MH Onlydd2" Umiem odrużnić czy ktos gra na wh czy ma skilla : kontakt: 28963607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 15 Kwietnia 2013 #31133 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jeżeli będziesz miał steama to będę oczywiście na TAK. Dosyć dużo czasu poświęcasz nad grą na naszym wspaniałym serwerze. Rozmawiałem z Tobą na TeamSpeaku i nie mam żadnych zastrzeżeń, a co do żadnych doświadczeń z adminem... To żaden problem, oczywiście dam Ci wskazówki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2013 #31134 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Jak bd miał steam, pokażesz się na ts i bardziej z nami zapoznasz bd na Tak No i oczywiście aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2013 #31135 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kup STEAM i bede jak najbardziej na tak, wiecej aktywnosci na forum i bedzie dobrze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2013 #31172 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kup steama , troche więcej aktywności na forum i będziesz miał moje [mozliwe]tak....No i może zapoznałbyś się troche zemną , bo znam Cię tylko z widywania na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Kwietnia 2013 #31178 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Kup STEAM i bede jak najbardziej na tak, wiecej aktywnosci na forum i bedzie dobrze ;D Więcej aktywności na forum a sam masz 12 postów ;pp A jak będziesz miał steam to jestem na tak gdyż jesteś ogarniętą osobą , spoko z ciebie gościu , często na ts !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Kwietnia 2013 #31179 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No jasne, że Guciu na admina, kupujesz steama (bez tego na dd2 nie da rady) i myślę , ze podanie będzie rozpatrzone pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Kwietnia 2013 #31190 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jestem na Tak, skoro obiecałeś, że kupisz steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31192 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak najbardziej na tak. Tylko, że kup Steam-a. Gracz umiarkowany ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31355 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Guciu jak będziesz miał steam to napisz PW a podanie otworzę. Póki co nie spełnisz warunków koniecznych. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi