LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 #30874 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Proponuję wgrać więcej map na ffa , bo jak wiecie , jak jest mało ludzi to można zagrać coś małego . np : aim_map , aim_map2 , aim_headshot, aim_ak47 ,aim_crazyjump itp. Tu link do innych map tego typu , można parę wygrać i wgrać. http://maps.cs-bg.info/maps/cs/aim/page/1 Nie mówię wszystkich tylko parę, aby były , jak będzie mało ludzi na serverze. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30875 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Moim skromnym zdaniem mapki typu aim idealnie nadają się na serwer FFA. Tym bardziej kiedy jest mniej graczy. Popieram dogranie z 2 czy 3 tego typu map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30878 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jestem za aby dodać punkt w regulaminie zabraniający strzelania z respa na respa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 13 Kwietnia 2013 #30886 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dobry pomysł. Czasami jest po 8-10 osób, można by wtedy zagrać jakąś mniejszą mapkę, a nie ganiać się po dużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30887 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 dodać mapy typu aim, ale wyłączyć te mapy z auto rotacji/map cycle (automatyczne dodawanie mapy do głosowania), bo jeśli jest na serwie 20 osób a newbie wybierają co popadnie to nie wyobrażam sobie grać mapy typu aim 10 vs 10... wyłączyć też z autorotacji mape 35hp i awp_india warto wgrać plugin do głosowania na małą mapę, który po wpisaniu na say "mala mapa" przy odpowiednio niskiej liczbie graczy na serwie (załóżmy 6 osób) i zebraniu odpowiedniej liczby glosów (załóżmy 4) będzie wymuszać głosowanie na inną małą mapę typu aim/awp. Działa to podobnie jak wpisanie na say "rtv", czyli szybsza zmiana mapy i po zebraniu odpowiedniej liczby głosów wymusza głosowanie. link do ww. pluginu http://amxx.pl/topic/11270-mala-mapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor #30890 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Moim zdaniem , nie trzeba nic wyłączać itp , bo my chcemy wgrać tylko 2-3 mapy typu aim , góra 4 , więc jak czasami się taką mapę zagra 10 na 10 to moim zdaniem nic się nie stanie , a jak tak bardzo już będą chcieli zmianę to się zmieni na większą, a mi chodzi wyłącznie o to , żeby te mapy były jak jest mało ludzi na serverze. Jeszcze jedna mapa (cs_wiocha) . Ogólnie Baku masz rację , aczkolwiek mówię , 2-3 mapy tylko takiego rodzaju , więc nie wiem czy się opłaca dla 3 mapek , to wgrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30892 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 zakładam, że większości nie spodoba się granie mapy awp_india 10 vs 10, dlatego zaproponowałem wyłączyć ją z auto rotacji i dopiero po nominowaniu tej mapy dodać ją do głosowania. zakładając, że jest późny wieczór, grana jest mapa typu de_dust2, pełen serwer, po czym następna będzie de_dust2002, to zostanie tylko kilka osób, bo większości nie będzie się chciało biegać po tak wielkiej mapie i w końcu wszyscy wyjdą, a dzięki pluginowi "mała mapa" będzie możliwość natychmiastowej zmiany mapy na np awp, bądź aim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor #30894 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No w sumie , "mała mapa" niech będzie. Bo w sumie , kiedyś się z tym spotkałem i było dobrze , więc jak najbardziej na tak . ;D BakuBaku przekonałeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30897 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 można też dodać inne mapy awp only a problem strzelania z respa raczej nie zostanie rozwiązany dodaniem punktu do regulaminu serwera, można dodać plugin który na 3 sekundy od respawnu daje wszystkim niesmiertelność no to czekamy na wypowiedzi głów serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor #30901 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Od only awp , jest Server Awp , więc odpada , a plugin 3 sekundy jest ogólnie niepotrzebny , bo jak będzie taki punkt w regulaminie admin ma prawo działać , wtedy gracz który zawini , nie może mieć do nikogo za złe , że dostał bana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30902 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 http://cs.sosgames.cz/awp-mapy-pro-counter-strike-16-download/88 chodzi mi o wrzucenie innych mapek typu awp a nie tylko india Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30903 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Na strzelanie z respa jest plugin dający ochronę na dane mapy. Musiałbym poszukać, wiem że był na pewno dla map awp/fy tylko nie jestem pewny czy mieściły się tam mapy aim. Ale raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30905 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 ten plugin działa na każdej mapie (ct - niebieska otoczka, tt - czerwona otoczka) tylko nie wiem jak on sie nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor #30906 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Z awp to awp_India i awp_map i z awp moim zdaniem to wystarczająca ilość zajmijmy się aim mapami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30910 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 no w sumie tak aim mapy są lepsze od awp, a tamte mapy z linku można dodać do serwera awp only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor #30911 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zajmujemy się Ffa , a nie AWp Skupmy uwagę na mapkach i pluginie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30963 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 link do ochrony na respie (spawn protection) http://amxx.pl/topic/9371-spawn-protection-pl-by-dudix/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor #31072 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Już wiadomo. \\\ close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #32998 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Sorki, że w zamkniętym. Mapy zostały dodane. Wrzuciłem też plugin "mała mapa". Mapy aim i awp są w mapcyklu dla małych map. Zainstalowany jest również spawn protection dla map aim/awp. Działa przez 3 sekundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 super a kiedy wgrałeś? bo wczoraj map cycle przy auto nominacji większość map była typu aim/awp a nie normalne de_ i cs_ niestety dzisiaj też automatycznie do głosowania dodają się mapy typu awp/aim i 35_hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33047 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Dzisiaj zmieniłem na małą mapę. Wpisujesz jak jest mało osób w say mala mapa. 35hp i india zostawiłem w zwykłym mapcyklu też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33055 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 wiem, dzięki przydałoby się jeszcze wyświetlanie info na czacie typu "jesli na serwerze jest <6* osob, wpisz na say mala mapa, aby wymusić głosowanie na mala mape." *ilość osób do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33073 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Bardzo proszę info podane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33097 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 z tego co zauważyłem, to plugin na małą mapę sam wysyła komunikat"Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi