Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30834 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam, Zauważyłem, że zabrano mi admina i rozumiem Waszą decyzje, bo akurat z niego nie korzystałem i sam nawet chciałem napisac rezygnacje z tej funkcji. Więc przepraszam za tą całą sytuacje, a także za to, że pisze w tym dziale, ale nie wiedziałem gdzie mam to napisac, a nie macie na to odpowiedniego działu. I teraz zacznę to co miałem powiedziec na początku. Więc rezygnuje z funcji admina na Waszym serwerze ONLY DD2, wiem, że już nie posiadam, ale chce żeby wszystko zostało wyjaśnione. A powodem jest brak czasu na grę, bo muszę się zajac swoim prywatnymi sprawami, a także to, że kilka dni temu popsuła mi się klawiatura i nie działają mi wiele klawiszy, więc nie pozwala mi to na normalną i przyjemną grę. A teraz akurat piszę z drugiego laptota by wszystko Wam wytłumaczyc. I chce podziekowac wszystkim za te kilka miesiecy wspolnej zabawy, bylo mi z Wami znakomicie, ale niestety już nie mogę byc z Wami i jest mi z tego powodu przykro, bo poznalem tutaj wiele wspanialych osob i za to dziekuje. A także ogromne podziekowania równiez dla adminow z ktorymi dogadywalem sie bardzo fajnie, i dobrze mi sie z nimi wspolpracowalo. Życzę powodzenia wszystkim administratorom w rozwijaniu serwera i żeby był coraz lepszy, adminom życzę łapaniu osób używające wspomagacze, a graczom życzę wielu fragów i niezapominamych chwil na serwerach Multi-Head. Gorąco pozdrawiam i dziękuje za to wszystko. Mam nadzieje ze dobrze spełniłem swoją role i myślę, że niedługo wróce i znowu napiszę prosbe o podanie i pomóc Wam w rozwijaniu serwera. Ale w wolnych chwilach bede wchodzil na forum i na serwery wiec tak calkowicie sie nie zegnam. : ) Pozdrawiam, PROLOGOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30869 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Prologos, admin został Ci zabrany ze względu na nikłą aktywność na serwerze. Nie mamy Ci tego za złe, rozumiemy że każdy ma swoje życie i ono jest najważniejsze. Twoje adminowanie było wysokich lotów. Z chęcią zobaczę Cię kolejny raz w tej roli. Poukładaj swoje sprawy. Wróć na serwery i złóż kolejny raz podanie. Nie widzę powodu żebyś nie został nim ponownie. Wierzę, że znowu będziemy współpracować w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30870 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 trzymaj się gorąco szybko wracaj . Myślę ze chyba wszystko napisałeś w swoim wątku i wszyscy CI wszystko wybacza. Ja na pewno Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi