SQNFUN Napisano 9 Stycznia 2016 #381295 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: SQNFUN Godzina, data zdarzenia: 17:39 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: XXX Uzasadnienie: Piszę w odwołaniach chociaż nie o to mi chodzi, ponieważ w skargach nie mogę założyć tematu (nie wiem dlaczego). Dostałem bana godzinnego od admina aro7 za skanowanie na mapie eldorado. Szczerze mówiąc to sam nie wiem czy on jest słuszny ale według mnie 'szotganem' nie da się skanować. Czekam na dowody od admina aro7 jak i wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.. Dodam jeszcze że chciałem rozpocząć z przytupem grę na COD'zie 200 po resecie i taki godzinny ban mi to uniemożliwia, a jeżeli bana dostałem niesłusznie (czego jestem niemal pewien) domagam się dla niego ostrzeżenia w dziale adminów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #381297 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo PROSTO. Napisano 9 Stycznia 2016 #381300 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Zapraszam Admina @7aro do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 9 Stycznia 2016 #381319 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witam. Już wyjaśniam grałeś ninja i posiadałeś perk rusher skakałeś wysoko na respie ct i z pompy waliłeś na resp tt nad płotem przez txt pierwszy skan 05:17s - jeszcze nikogo nie zabiłeś 06:07 - kolejne skany 07:15 dostałeś ostrzeże nie na y@ oraz na zwykłym say od @ terrorysta *DEAD* Terrorysta : sqfun jeszcze raz zeskanujesz Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut *DEAD* Terrorysta : lecisz na 1h 08:06 kolejny skan przykładowy screen skanu na resp tt https://drive.google.com/file/d/0B8yUD82qBXfxV2d6aVcwb2Nfb3M/view?usp=sharing link do dema http://d1.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-1601091731-de_eldorado.dem.zip kolejna bezsensowna skarga i czas stracony na wyjaśnianie takie coś powinno być nagradzane +1 w szczególności że jesteś @ na innym serwerze i powinieneś znać regulamin na demku widać jak pociski z pompy układają się na respie aby dostać bana za skanowanie na resp nie trzeba kogoś zabić wystarczy skanować dostałeś bana na 1h ponieważ pomimo wszelkich ostrzeżeń załamałeś regulamin kolejny raz z premedytacja. "niewidoczne" ? nie ja tylko inny @ spamił y@@ "Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut" dodatkowo terrorysta cie ostrzegł i jeszcze udawałeś ze nie wiesz o co chodzi wszystko widać na demie od 07:15 I jak mam się już czepiać to złamałeś kolejny pkt regulaminu @ 13. Skargi/zgłoszenia na członków administracji należy składać w ukrytym dziale adminowskim lub prosić członków UBT o umieszczenie treści w ukrytym dziale UBT. Pozdrawiam, z mojej strony tyle i czekam na decyzje kogoś z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381323 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Strzelałem w przejście, a nie na żaden resp... edit: obejrzałem demko dla pewności i ja tu nie widzę abym kogokolwiek na respie zabił przed upływem 7 sekund... co do znajomości regulaminu to nie wiem czy wiesz ale na każdym COD'zie jest on inny aczkolwiek regulamin COD'a 200 bardzo dobrze znam.. edit up: nawet jeśli masz racje chociaż w co wątpię to ban godzinny nie jest w regulaminie... edit up 2: było najpierw dać kicka z powodem lub bana 5/30minutowego / upomnienia które "niby" dawałeś były dla mnie niewidoczne, chociaż i tak dalej podtrzymuje że nic złego nie zrobiłem co widać na demku które sam podesłałeś edit up 3 : niczego nie udawałem tylko po prostu nie wiedziałem o co chodzi... skanowanie oznacza strzelanie przez ściany (no chyba że na COD'zie 200 jest to rozumiane inaczej). Widzę że już szukasz dziury w całym i za wszelką cenę chcesz postawić na swoim ale skoro powołujesz się na punkt 13 to również i to wytłumaczę... ponieważ nie jestem adminem serwera COD 200 i nie mogę wejść w 'ukryty dział adminowski' i tam złożyć skargi (teoretycznie mógłbym prosić o to kogoś z UBT ale wolę mieć wgląd do tej skargi to po raz, a po dwa swoim zachowaniem zdenerwowałeś mnie w taki sposób że nie mogłem się powstrzymać przed publiczną skargą jako gracz [nie jest to skarga admina na admina tego samego serwera]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 9 Stycznia 2016 #381377 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Admin [COD 400 LVL]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 9 Stycznia 2016 #381378 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [COD 400 LVL]" do "Admini [COD 200]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 9 Stycznia 2016 #381409 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admini [COD 200]" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382109 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ten temat również zamykany był i efekt znacie, jest to skanowanie i ban słuszny. Można się kłócić o długość bana ale byłeś wczesniej upominany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Stycznia 2016 #382110 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi