Skocz do zawartości

Skarga na admina aro7

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: SQNFUN

Godzina, data zdarzenia: 17:39

Mapa: de_eldorado

STEAM_ID / IP: XXX

Uzasadnienie: 

Piszę w odwołaniach chociaż nie o to mi chodzi, ponieważ w skargach nie mogę założyć tematu (nie wiem dlaczego).

Dostałem bana godzinnego od admina aro7 za skanowanie na mapie eldorado.

Szczerze mówiąc to sam nie wiem czy on jest słuszny ale według mnie 'szotganem' nie da się skanować.

Czekam na dowody od admina aro7 jak i wyjaśnienie zaistniałej sytuacji..

Dodam jeszcze że chciałem rozpocząć z przytupem grę na COD'zie 200 po resecie i taki godzinny ban mi to uniemożliwia, a

jeżeli bana dostałem niesłusznie (czego jestem niemal pewien) domagam się dla niego ostrzeżenia w dziale adminów.

Pozdrawiam.

Witam.

Już wyjaśniam grałeś ninja i posiadałeś perk rusher skakałeś wysoko na respie ct i z pompy waliłeś na resp tt nad płotem przez txt

pierwszy skan 

05:17s - jeszcze nikogo nie zabiłeś 

06:07 - kolejne skany

07:15 dostałeś ostrzeże nie na y@ oraz na zwykłym say od @ terrorysta

*DEAD* Terrorysta :  sqfun jeszcze raz zeskanujesz

Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut

Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut

*DEAD* Terrorysta :  lecisz na 1h

08:06 kolejny skan

przykładowy screen skanu na resp tt

https://drive.google.com/file/d/0B8yUD82qBXfxV2d6aVcwb2Nfb3M/view?usp=sharing

link do dema

http://d1.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-1601091731-de_eldorado.dem.zip

kolejna bezsensowna skarga i czas stracony na wyjaśnianie takie coś powinno być nagradzane +1 w szczególności że jesteś @ na innym serwerze i powinieneś znać regulamin

na demku widać jak pociski z pompy układają się na respie 

aby dostać bana za skanowanie na resp nie trzeba kogoś zabić wystarczy skanować 

dostałeś bana na 1h ponieważ pomimo wszelkich ostrzeżeń załamałeś regulamin kolejny raz z premedytacja.

"niewidoczne" ? nie ja tylko inny @ spamił y@@ "Skan przed upływem 7s nagradzany banem 30 minut" dodatkowo terrorysta cie ostrzegł i jeszcze udawałeś ze nie wiesz o co chodzi wszystko widać na demie od 07:15

I jak mam się już czepiać to złamałeś kolejny pkt regulaminu @

13. Skargi/zgłoszenia na członków administracji należy składać w ukrytym dziale adminowskim lub prosić członków UBT o umieszczenie treści w ukrytym dziale UBT.

Pozdrawiam, z mojej strony tyle i czekam na decyzje kogoś z góry.

Strzelałem w przejście, a nie na żaden resp...

edit: obejrzałem demko dla pewności i ja tu nie widzę abym kogokolwiek na respie zabił przed upływem 7 sekund...

co do znajomości regulaminu to nie wiem czy wiesz ale na każdym COD'zie jest on inny aczkolwiek regulamin COD'a 200 bardzo dobrze znam..

edit up: nawet jeśli masz racje chociaż w co wątpię to ban godzinny nie jest w regulaminie...

edit up 2: było najpierw dać kicka z powodem lub bana 5/30minutowego / upomnienia które "niby" dawałeś były dla mnie niewidoczne, chociaż i tak dalej podtrzymuje

że nic złego nie zrobiłem co widać na demku które sam podesłałeś

edit up 3 : niczego nie udawałem tylko po prostu nie wiedziałem o co chodzi... skanowanie oznacza strzelanie przez ściany (no chyba że na COD'zie 200 jest to rozumiane inaczej).

Widzę że już szukasz dziury w całym i za wszelką cenę chcesz postawić na swoim ale skoro powołujesz się na punkt 13 to również i to wytłumaczę... ponieważ nie jestem adminem serwera COD 200 i nie mogę wejść w 'ukryty dział adminowski' i tam złożyć skargi (teoretycznie mógłbym prosić o to kogoś z UBT ale wolę mieć wgląd do tej skargi to po raz, a po dwa swoim zachowaniem zdenerwowałeś mnie w taki sposób że nie mogłem się powstrzymać przed publiczną skargą jako gracz [nie jest to skarga admina na admina tego samego serwera])

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...