Go艣膰 Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30240 Udost臋pnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nick: wall'e banGi/ poprzedni nick Ucze sie ;( 聽 Wiek: 22 聽 Sta偶 na forum: kr贸tko 聽 Czas sp臋dzony na forum: zale偶y, od pon-pi膮 od 8 rano do 23 zle偶y jak mi si臋 chc臋, d艂ugo siedzie膰 na kompie. Jak narazie jest. 1 Dzie艅, 1 Godzina, 26 Minut, 7 Sekund. 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Moim skromnym zdaniem bardzo du偶e i to jest moim atutem. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie, ale chce si臋 uczy膰 nowych rzeczy i wiem, 偶e to ogarne. 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: TAk 聽 Dlaczego Ty?: Dlatego, 偶e du偶o czasu po艣wi臋cam na t膮 gr臋. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Pisa艂em wy偶ej 聽 Co艣 od siebie: Chc臋 wam pomaga膰 jak najbardziej mog臋. My艣l臋, 偶e nadaje si臋 i zostan臋 jeszcze przyj臋ty do UbTeam-u. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2013 #30251 Udost臋pnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wybacz, jak na razie jest s膮 4 osoby w Ub Team i my艣l臋, 偶e nie trzeba[jak na razie wi臋cej os贸b]. Jestem neutralny, jak co艣 si臋 stanie/zmieni to wyra偶臋 moj膮 opini臋 [tak/nie]. 聽 聽 聽 TO te偶 m贸wi samo za siebie "Apr 2013" + 43 posty ;/. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 9 Kwietnia 2013 #30257 Udost臋pnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jestem na nie, nie znam ci臋 , ma艂a aktywno艣膰 na forum. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30272 Udost臋pnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dopiero zosta艂es adminem DD2, a na forum te偶 du偶o czasu nie masz, wi臋c jak narazie jestem na NIE. Zajmij si臋 serwerem DD2 . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30723 Udost臋pnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Podanie odrzucone. Musisz troch臋 wi臋cej czasu sp臋dzi膰 na forum. 聽 聽 聽 //zamykam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi