Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30193 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam, przepraszam za błąd za to że napisałem że nie grałem na tym serwerze wczoraj, ale wiecie że ja tu gram długo i jak się dowiedziałem to odrazu pisałem że to nie ja, wiec tak jak mówie że grałem ale nie miałem NoRecoil'u. Ja grałem klasą morderca i jak była mapa de inferno to jak miałem granata i rzucałem tego granara w te drzwi to nieraz kogoś zabijałem i miałem perki i je odrazu selałem (bo mam bind, jest wygodniej) i gdy raz rzuciłem granata to 1 zabiłem i prawdopodobnie miałem eliminatora ale ja niepatrzałem na perk i wyskoczył 2 gościu i jak jest przedstawione na filmiku niby że mam aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30197 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Heheszki możesz sobie to wmawiać kolego, każde wie, że to byłeś Ty. Jeżeli gra się na dopalaczach to takie są tego skutki. Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Kwietnia 2013 #30202 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bardzo dziwnie grałeś wczoraj (100% banie). Masz zapewne hasło na swój nick, więc szkoda, że rozpowszechniłeś go innym (niby.... wiadomo, że to ty grałeś na codzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2013 #30216 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Niestety, jest demko i musiałem dać bana. To nie jest wytłumaczenie bo nie masz dowodów ;/ Ololasek stwierdził, że nie miałeś eliminatora podczas demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30249 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zrob 100 reklam i graj dalej, kazdy moze miec wkoncu 2 szanse, a no recoil az takimi wykroczeniem nie jest jak wh, wiec jestem za tym aby to odpracowal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30349 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 W sumie jakby się nad tym zastanowić to ja też bym dał Ci szansę. Zrób 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30360 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 propozycję które dostałeś sa dla Ciebie najlepsze i proponuje zrobić nowe hasło i nikomu nie dawać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30410 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Nic dodac nic ujac Zrobisz 100 reklam i zobaczy sie co dalej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30493 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Zrób 100 Reklam serwera zgłoś się do H@ i wyjaśnione //closse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #389021 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi