Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30189 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nick: bOnn. wcześniej boNN. Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): gram w "tę grę" dość długo, adminem też byłem nie raz, więc wiem na czym to polega oraz co należy do moich obowiązków. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: ok 3 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Ponieważ często jestem, staram się zgłąszać cziterów, umiem również rozpoznąc czy dana osoba pomaga sobie w grze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h czasami więcej. Kontakt: czesiek4 - STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Kwietnia 2013 Premium #30192 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Myślę, że osoba sprawdzi się na admina. Szczerze, to można dać koledze szanse do wykazania się. Doświadczenie w byciu adminem ma. Często go widzę na serwerze i zgłasza na u@. Na dd2 potrzebni są w tej chwili admini. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 9 Kwietnia 2013 #30200 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja również jestem na Tak. Gdy bywam na Only DD2 to prawie zawsze go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30201 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jestem na tak kolega ogar mily oraz da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30209 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja również jestem na TAK, lecz doszły mnie słuchy, że jesteś trochę wulgarny. Myślę, że gdy zostaniesz przyjęty, to z funkcją admina nie będziesz się wywyższał. PzDr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30214 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na TAK. często na serwie oggarnia kultura też na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30220 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 W związku z tym , że ja i te odeszliśmy , a Ty grasz coraz więcej i się udzielasz , jestem na tak:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Kwietnia 2013 #30222 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. Zacznę od faktu, że to bardzo miły, kulturalny i przyzwoity. Rzadko grywam na DD2 ale jak gram to praktycznie zawsze jest. W porównaniu do wielu graczy potrafi zachować zimną krew gdy ktoś go zabije[gracze wyzywają od ku**** i pi**] oraz potrafi rozwiązywać spory. Dwójka adminów odeszła więc jestem na WIELKIE TAK i liczę, że dostaniesz admina Z fartem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30230 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jestem na TAK. mhm ? Powody?: 1. Zgłasza czity na u@ , myli się rzadko 2. Aktywny na serwerze 3. Na forum coraz częściej się udziela , widuję go prawie codziennie ;d Myślę , że będziesz dobrze się sprawował jako admin Only dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30242 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jestem na Tak powody zostały podanie przed moich przedmówców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 9 Kwietnia 2013 #30245 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ogarnięty chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30263 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 również jestem na Tak. gram dość mało ostatnio na dd2 i widuję tego pana. ogarnia ma skila i pojęcie o grze. Powinien wypełniać dobrze tą funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30312 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Bonn zostałeś przyjęty. Zapraszam do któregokolwiek H@ w celu dopełnienia formalności. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi