Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30059 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Ucze sie ;( [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '37.109.84.126' [AMXBans] =========== Wyjasnienie Poprosze + demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30061 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie mogłem zrobić SS, grałeś na WH i mi nie gadaj, że nie. Demka nie zrobiłem. Czekamy na głos h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Kwietnia 2013 #30062 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie ma dowodów bo pytałem ub W razie czego podejmiemy kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30064 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 zawsze prosze nagrywac demko. a ze gram w miare dobrze to nie odrazu ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30092 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 eGame następnym razem użyj prefiksów do tematu wątku. Ułatwia to nam pracę. Dowodów nie ma więc dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #389018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi