Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: bLANTTTTTTT.

Doświadczenie (w byciu adminem): No pełniłem tą role i nie mam z tym problemów

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 / 10

Staż w CS-sie: 3 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .! : hmm no wiadomo nie zawsze jest jakiś admin akurat online więc myślę że, mógłbym się przydać :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależnie od wolnego czasu gdzies z 3/4h.

Kontakt: gg: 31575080, steam: cr4ckm3143

Napisano

Masz nieco ponad 7h gry na serwerze. Nie jest to za wiele, ale mało też nie zważywszy, że serwer dość młody. Poczekajmy co powiedzą współgracze i admini z serwera FFA. Jednakże mógłbyś na forum częściej zaglądać i dać się poznać.

Napisano

Z zaglądaniem i udzielaniem się na forum nie będzie tam żadnego problemu.

A więc czekam na wypowiedzi ;)

Napisano

Proponuję jednak nie pisać we własnym podaniu a ewentualną krytykę przyjąć z honorem i w "ciszy".

Napisano

Tak jak Cons napisał 7h przegrane konto założone w tym miesiącu (Może nawet dzisiaj)i już podanie -,- trochę za szybko no i nie pisz w swoim podaniu bo Warm(10%)poleci .

Na razie jestem Neutralny dobij z 20 godzin i ogarnij forum i dobrze będzie.

Napisano

Jestem na nie :

Powody :

1. Liczba postów 5. / Aktywność na forum . !

2. Konto założone tylko dla podania.

3. Mało przegrane na serwerze

Napisano

Jestem na tak , pisze do mnie jak tylko zjawi się cziter na servie , jest miły , dobrze się z nim gada na servie , ogólnie dałbym mu szansę. ;) Może nie ma dużo godzin , ale naprawdę na próbę można. ;)

Napisano

powinieneś zwiększyć swoją aktywność na forum i czasami wejść na ts pogadać z nami i innymi ludzmi zapoznać się :)

Napisano

DUŻE NIE!!!

Twoja wypowiedź wiele wniosła do tematu, jest decydującym argumentem w kwestii "być albo nie być".

Wracając do tematu. Na moje oko powinieneś troszkę więcej pograć i po udzielać się na forum,więc na tą chwilę jestem na NIE :)

pozdrawiam

Napisano

Nie wiem czy mogę sie wypowiedzieć ,ale na Nie.

- konto

- mały ogar na serwerze

- mało widoczny

- mało przegrane

• 2 weeks later...
Napisano

Aktywność na forum do poprawienie ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby poprawić w trakcie adminowania. Na serwerze 22h przynajmniej tak GT pokazuje. Mimo tego jestem za przyjęciem na okres próbny 2 tygodniowy.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...