Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29772 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Twój nick podczas gry: Consulation. Godzina, data zdarzenia: 06.04.2013 - 02:21:48 Mapa:de_elldorado STEAM_ID / IP: 83.9.180.35 Uzasadnienie: Grałem sobie na mapie elldorado i dosyć dobrze mi szło, zabiłęm pary typków z awp na klasie Kapitan. Wszedł na serwer admin o nicku Cheater i powiedział że dostaje bana za czitowanie. Na początku się śmiałem z tego. A pożniej na serwer wszedł admin NIGHTWOLF i dał mi bana permamentny za czitowanie. Nie miał nawet żadnego demka a co gorsze nie dostałem nawet ss'ów a wrzuciłbym je bez problemu! Czy mogę liczyć na UB? Kupiłem w ten sam dzień premium i odrazu ją straciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29776 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Poczekamy na odpowiedź Wilka. Czy ma demko akurat wiedzieć nie możesz. Czy tak ciężko Ci dać prefiks w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29779 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A co to ten prefix??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #29953 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Koleżko tak się składa że tej samej nocy ja także grałem na serwerze , i doskonale widziałem Twojego aima;) Napisalem ci ze jutro dostaniesz bana , to zaczales sie smiac ze bez ssow to nikt cie nie zbanuje:) A tu prosze jaka miła niespodzianka:) Nie dawajcie ub przypadkiem , niech ma nauczke //edytowane przez Consecuente +10% UnBan Team to nie dział dla zwykłych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30044 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 hm... nie mogl ci dac bana za nic powinien ci zrobic ss'y,no coz /close //edytowane przez Consecuente +10% UnBan Team to nie dział dla zwykłych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Kwietnia 2013 #30057 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Coś mi się zdaje, że nie możesz zamknąć tematu tym bardziej, że założyłeś konto tylko po to żeby to napisać Czekamy na Wilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30058 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Pan napiorek i wodydaj dostaja 10% za pisanie w UnBan Team VIII. Zakaz pisania postów zwykłym użytkownikom w dziale UnBan Team. //closse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30088 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Z braku dowodów i braku Nightwolf`a dostajesz warunkowego unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #30099 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ty mały bezczelny pierdolony gnoju dawno mnie tak nie wkurwił nikt jak ty. Nie dość że jechałeś na bezczelnym aimie to później jeszcze przyznałeś się mi na tsie że grałeś na chitach i że to był pierwszy i ostatni raz i prosiłeś żebym Ci darował chyba sobie jaja robisz ze mnie BEZ UB. I Będę równie bezczelny co ty i nie wrzucę demka bo mam taki kaprys !!!!! Poza tym premium nie kupiłeś tylko rychu Ci załatwił za reklamy. A cheater to byłem ja !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #389017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi