Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29737 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam!!!@ Z racji tego ,że na serverowni nie ma już naszego "kochanego" Veedarka postanowiłem wrócić do gry Jednak gdy wchodzę na serv COD mod (klany) pasek ładuje się do połowy a w konsoli jest: Connecting to 80.72.40.110:27008... Connection accepted by 80.72.40.110:27008 * Privileges set BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 87 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/nm_goodbadugly.wav' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Po wpisaniu komendy cl_allowdownload 0 pojawia się w konsoli BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 87 Error: could not load file models/Multi-Head.pl - Models/v_famas4.mdl Model models/Multi-Head.pl - Models/v_famas4.mdl not found and not available from server Cannot continue without model models/Multi-Head.pl - Models/v_famas4.mdl, disconnecting. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Kwietnia 2013 #29739 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No cześć. Jeżeli masz steama spróbuj wpisać komendy z tego poradnika -> http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4687 PS. sek temu poprawiłem link bo dałem zły ;p Mi pomogło, a miałem ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29741 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Znów zły adres I teraz mi wyskakujje Cannot continue without model models/Multi-Head.pl - Models/v_famas4.mdl, disconnecting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Kwietnia 2013 #29751 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Zrobiłeś wszystko !!DOKŁADNIE!! jak tam jest opisane? Mi pomogło, a miałem dokładnie ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29752 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dawo44 zgłoś się do Wilka / Conska oni ci pomogą bo coś z modelami jest nie tak dadzą ci paczke z modelami i będzie ci wszystko śmigać mi na przykład działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Kwietnia 2013 #29762 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Dokładnie miałem ten sam problem, Ale już zażegnałem go , spróbuj to co podesłał ci HardeQ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29769 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Odinstaluj i zainstaluj cs (Usuń po odinstalowaniu folder cs) I powino działać :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29783 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Też mam ten sam problem jak wchodzę na cod mod klany na steamie a na '' NS '' wszystko śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Kwietnia 2013 #29806 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Zobacz ten link w 1 poście[moim]. Jeżeli zrobisz all dobrze to musi działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29814 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Zrobiłem tak i wogóle cs'a nie mogłem odpalić ..!!! proszę o pomoc ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 7 Kwietnia 2013 #29826 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czyli zrobiłeś jakiś błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29828 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Żadny błąd nie zrobiłem , kłamca nic mi nie pomoże tylko kupno nowego steama;x'' CS'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29842 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Na tamten link wgl wejść nie mogę....A zrobiłem reinstall całego steam usunołem plik CS i dalej nie mogę wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29846 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 próbowałeś na NS wejść ? i czy działa ci NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29851 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie mam już siły... zrobiłem jak w TuTku Aquy i pisze mi że nie można uruchomić gry(brakujący plik wykonalny). Na ns Hl nie chce się włączyć nawet UP teraz reinstall steam cs zrobiłem tut Mordercy i NIC?!?!?! a w konsoli BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 103 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_start.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/immortality_end.wav' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Error: server failed to transmit file 'models/Multi-Head.pl' Processing sprites/law_exp.spr A na FFA mogę swobodnie wbić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29873 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Tak samo zrobiłem jak aquax i brakujący plik wykonalny ii nie wiem już co robić xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30138 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 UP@@@@@@@@@@@@@@@@ POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2013 #30282 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Już kolego leci pomoc ściągnij to http://www45.zippyshare.com/v/28151640/file.html i po rozpakowaniu wrzuć do " SteamApps\common\Half-Life\cstrike_downloads\models " powinno działać bez zarzutu przynajmniej ja tak to naprawiłem jak miałem problem z modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Kwietnia 2013 #30327 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dziekuje wszystkim ale problem już został zażegnany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30505 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 to dobrze wbaj grac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30622 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 //przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi