Claaudiaa. Napisano 6 Kwietnia 2013 #29655 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nick: Claaudiaa. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłam adminką na kilku serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .! : Gram tutaj już bardzo długo, a bywa, że na serwerze, ani na steam nie ma żadnego admina, wtedy gdy jest jakiś potrzebny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ponad 2 godziny. Kontakt: gg: 4209541, steam: Claaudiaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29657 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pozytywnie, więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29659 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Claaudiaa. masz u mnie na tak. Jesteś aktywna na serwerze. Z siecią jesteś bardzo długo. Jesteś idealną kandydatką na adminitratorkę serwera . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Kwietnia 2013 #29660 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Negatywna? A HardeQ pozytywny ;D Wielkie Tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29661 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 DUŻE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29666 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Claaudiaa. masz u mnie na tak. Jesteś aktywna na serwerze. Z siecią jesteś bardzo długo. Jesteś idealną kandydatką na adminitratorkę serwera . Gorol ty to na języku polskim chyba spałeś, co to za składania - "masz u mnie na tak", a wracając do meritum sprawy, trzeba dać dziewuszce szanse. //edytowane przez Consecuente nie no ostrzeżenie 78% Można by na to przymknąć oczy, ale ty jeszcze pod swoją sygnaturką powołujesz się na Reja... Jak tu żyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29683 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wielkie tak dla niej aktywna na serwie na forum jeszcze raz wielkie Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29687 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 dla tej 16 letniej zawodniczki duże TAK za tańczenie przy konsoli Masz technike na cziterów puszczasz im moją muzyke czysz nie ? a sama tańcz do piosenki na serwerze w walentynki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29693 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Myślę , że moge dać Ci szansę Jestem na TAK.Ogarniasz jak tu widzę , aktywnie na serwerze.[Pozytywnieeeee] Proszę , żeby '' sensej huligan '' uzasadnił swój post jak i HardeQ , czemu są na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29697 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No Mamo xdd. Oczywiście że TAK . Czemu ? Tak fajnie się z tobą pisze że zasługujesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29708 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jestem na TAK bardzo często widuje cie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29727 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Na TAK, aktywna, wiek, steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29731 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Też jestem na tak czasem widze Cie na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Kwietnia 2013 #29778 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Claudia , Claudia , Claudia, Ja jestem Tak , ale bardzo bym chciał abyś była częściej na Tsie i więcej z nami rozmawiała, i witaj Moja Droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29794 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Zasługujee ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29813 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Na tak wystarczające powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29824 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jestem na Tak Ogarnie tą posadę. //edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Kwietnia 2013 #29920 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aktywna na forum jak i na serwerze. Troszkę Cię poznałem i śmiem mówić, że bardzo przyjemna z Ciebie osóbka. Zaglądaj od czasu do czasu na dd2 Jednoznacznie jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #29969 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jestem oczywiście na Tak ale wolałbym abyś częściej wbijała do nas na ts i odzywała się częściej ;0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #29972 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Claaudiaa. Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Zostałaś oficjalnie adminką FFA. Zgłoś się do któregoś H@ w sprawie dopełnienia formalności. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi