Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29282 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mianowicie chodzi mi, o to by usunąć modele VIPA, nie wiem jak wam, ale np. mi przeszkadza, bo wyleci Ci gościu a tu np. CT a wygląda jak TT. Nie wiem, czy mnie zrozumiecie. Nie wiem, czy ja tylko mam taki problem, czy ktoś jeszcze może. Możliwe, że nie które Steamy mogą widzeć inaczej Vipa ? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29310 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 hm dziwne u mnie jest to bez zmian nie widzę innaczej Vipów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29312 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No poważnie, zobaczysz jak zrobię SS. Bez powodu bym tego nie napisał. Dlatego też, pytam czy ktoś jeszcze ma taki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29318 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja nie mam takiego czegos ale nie chciałbym zeby na FFA byly sprzedawane vipy,bo gralem na servie,na ktorym bylo wiecej vipow niz normalnych graczy zejb..i serv przez to bo polowa ludzi po pierwszej rundzie awp juz miala,no nie dalo sie grac normalnie dlatego przeszedlem na Multi-Head z czego sie ciesze zajebista siec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29447 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Modele Są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Kwietnia 2013 #29456 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Mam VIPa i nie widzę modeli, więc dobrze by było zebys zrobił ss i pokazał nam, jak to wyglada u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29502 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja widzę normalnie wszystkie modele CT i TT. Tylko ** V.I.P ** ma inny specjalny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29514 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No właśnie chodzi mi, o ten inny model. Nie wiem, czy TT I CT (vipy) maja taki sam model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29523 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 W sensie o to Ci chodzi , że mają ten 1 model (vipowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29564 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Tak właśnie mają ten jeden rodzaj (vipovy), ale chyba nie każdy widzi ten model ? Sam już nie wiem, ale wydaje mi sie, że coś jest nie tak. Mianowicie, chyba nie za każdym razem widać. Raz jest raz nie ma. I chyba tak jak napisałem wyżej. Nie każdy widzi. CZekam na dalsze wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Kwietnia 2013 #29886 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Właśnie zrobiłem paczuszke z SS, że mam inne modele dla Vip. http://speedy.sh/x55Wq/vipy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi