Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29102 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mam pytanie Dlaczego jak ktoś gra na Ns to musi być zaraz odpalony i wyzywany od szm..kur..suk..itp. Gra tu mój brat na nicki:sas I siedzę sobie i czytam jak każdy go beszta i jedzie po nim jak po szma..bo kogoś zabije, przecież to robi się żałujące i wkuriając. A co do dowodów to wam je podeśle może i dziś. I prosił bym adminów o pilnowanie dzieci na codzie za zachowanie ich, bo jest karygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29155 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Każde niestosowne zachowanie na codzie powinno być karane, jeżeli admin nie zauważy proszę zgłosić na u@ i wtedy gracz na pewno będzie ukarany. Jeżeli dostarczysz dowody jego winy zrobimy konfrontacje jeżeli winny nie będzie miał nic na swoją obronę zostanie ukarany i to surowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29167 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzisz Cz@rNy, walczę za chamstwem na serwerach jak tylko mogę. Każdy obrażający gracz dostaje ode mnie bana. Uczulam na to adminów. Jednakże na codzie w say jest spory spam przez komendy zaczynające się od / i czasami trudno tam cokolwiek dojrzeć. Podeślij dowody a zajmiemy się delikwentami, jak napisał Night, surowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2013 #29173 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cz@rNy zrób tak zwanego print screen podczas gry lub w konsoli. kto pisze takie nie cenzuralne słowa i zostanie ukarany... Jeśli ktoś pisze nie cenzuralne słowa podczas gry to Admini COd są na to wyczuleni i zapewniam Cie ze banujemy takie osoby. a jeśli nie widzimy to mnustwo osób na u@ nam pomaga wieć głowa do góry walczymy z tym lecz ciężko bd to wyelminować do zerwa ;/ A i co do ns czy steam bez róznicy jest to dla tych graczy co pokazują swój brak kultury oni nie sprawdzają kto ich zabił tylko wyzywają... powinni to robić przed monitorem a nie wypisywać takie żeczy w grze. lecz ciezko ich tego nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31360 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Też uważam ze powinni być za to karani, bo jak ktoś ma ns to fraj** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi