Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29025 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Według mnie rozgrzewka powinna być na każdej mapie i trwać przynajmniej 1minutę, ponieważ gracze z troszkę wolniejszym internetem załadują się później od innych i podczas gdy ci z szybszym netem mają już klasę ci z wolniejszym jeszcze nie i często przez to giną w 1-ej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Kwietnia 2013 #29026 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jestem na TAK . Można by było dodać nawet 1;30 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29038 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No tak ale to tylko rozgrzewka nie ma trwać za długo również nie za krótko a pozatym rozgrzewka jest wgrana na każdej mapie tylko czasami się nie włączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29042 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Czasami? Ona jest raz na 4-5 map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Kwietnia 2013 #29045 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jestem na Tak ale juz ja o to pisalem i niestety negatywna propozycja:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29065 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Może h@ postanowią coś dajmy im czas maja naprawdę kilogramy spraw na głowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi