Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28963 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Hej :* mam na imie Jacek . Mam 15 lat i czesto siedze na codmodzie . Uwielbiam Counter Strike i piłke nozna . W najblizszym czasie zakupie mikro to licze ze pogadamy na ts . Mysle ze milo bedzie mi sie z wami gralo i odwrotnie. Mysle ze nie bedzie ze mna problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28964 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witaj na Multi-Head.pl Widziałeś mnie już pewne nie raz na CoD ;] Pisz jak masz pytanie ;] Ps.Pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28996 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witaj w sieci. Twoje początki nie były najlepsze (20%) ale teraz już na pewno będzie lepiej. Miłej zabawy w MH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28998 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 HEHE , sorra Obiecuje poprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Kwietnia 2013 #29009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No to siema skillarzu W każdym bądź razie dopiero wbiłeś na server, a już miałem okazje sprawdzać 2 razy twoje ss ;d Mam nadzieje, że ludzie przyzwyczają się do Twojej dynamicznej gry. Mam też nadzieje, że znajdziesz wielu znajomych na serverze. Życzę dobrego skilla i dużo fragów[no oprócz mnie ;D]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No poprostu ogarniam dobrze awp/scouta , gralem 2 latka na ONLY AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29027 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 siemka jak dobrze grasz awp to do conska myślę , że się polubicie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #29088 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Siema ;d Zycze milego fragowania i przyjemnosci z gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 3 Kwietnia 2013 #29094 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam na naszej serwerowni. Powodzenia w grze jak i na forum. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi