LOVASSS Napisano 2 Kwietnia 2013 #28759 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nick:Lovonany D. Wiek:15 [prawie 16] Doświadczenie (w byciu adminem):Parę razy pełniłem tą funkcję , może nie należę w tej dziedzinie do najlepszych , ale szybko się uczę, będę bardzo się starał. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie:1,5 roku , ale myślę, że ogarniam Steam / NonSteam:Steam Dlaczego TY .!:Od niedawna zacząłem częściej gra na FFA , a to normlane , że jaki jakiś admin nie bd mógł wejść na server to będę ja i Cziter Zażegnany. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W tyogdniu 1-2 , jak jest więcej czasu to , dłużej ! Kontakt:steam damianov10 (Lovonany D.), jestem na Tsie często . Proszę o szczere wypowiedzi. Pozdrawiam Lovo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28764 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jestem na tak znam cie z reala fajnie sie z tb gada w szkole ogolnie na tsie fajnie sie z tb gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28767 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja niestety jestem na NIE gracz jest nie kulturalny i arogancki. żartuje Oczywiście jestem na TAK gracz jest ogarnięty, pomocny , miły . I myśle ze ogarnie ta funkcje a i ostatnim czasem go czesto widuje go na ts i na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28769 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jestem na: Skill ? Tak Ogar Tak Kultura Tak Wygrywa: za wszystkimi poza moimi rakietkami ;d 3x na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 2 Kwietnia 2013 #28776 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 na Tak , miły, ogarnięty, posiada kulturę osobistą, myślę że się nada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28777 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na Nie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28778 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Znam się z Damianem już parę lat. Jest ogarnięty i oczywiście kulturalny. Jestem na duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28779 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 darkdevil kolejny post, który nie wnosi nic do tematu. Swoją opinie należy uzasadnić. Kolejny post niezgodny z regulaminem. +20%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28786 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Oczywiście że na TAK ogarnięty koleś. Spoko gada bardzo dobrze gra i przestrzega regulaminu. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Kwietnia 2013 #28795 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jestem na wielkie NIE! Żal mi Ciebie człowieku i tego servera jeżeli zostaniesz tam adminem -,- Lekko spóźniony prima aprillis ;D Ahh tylko jeden dzień. Ogarnięty, miły, kulturalny, koleżeński i odpowiedzialny! Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28796 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak po odpowiedziach innych ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Kwietnia 2013 #28800 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A dam Ci mordeczko na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28812 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jak wszyscy juz powiedzieli jaki jest to ja sie pod tym tylko podpisuje i jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28821 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak, powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28830 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja jestem neutralny.Nie kojarzę Cię z serwera ,raczej nie jesteś stałym bywalcem FFA więc nic nie mogę o tobie nic powiedzieć,zdania też są podzielone.A staż w CS masz krótki!TYLE DZIĘKUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 2 Kwietnia 2013 #28839 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja byłabym na nie, na serwerze widziałam Cię dzisiaj pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28859 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na tak , Lovonany ogarnięty chłopak poradzi sobie jako admin na FFA jak sam powiedział szybko się uczy więc myśle , że można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor #28871 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Sensej , mały staż o niczym nie świadczy, sory , że komentuję ... ale musiałem. Gram na tej serverowni już dosyć długo . ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Kwietnia 2013 #28888 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 3 razy na tak!! dziekujemy! hehe ogarniety, mily pomocny co tu wiecej pisac lovo powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28905 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4503&page=2 Nie wiem o czym mowa ale jak po "tajemnie" jest pisane o co chodzi to chyba nie dostaniesz admina. Jestem na nie ponieważ wiem ze miales kiedyś screeny zrobiony pod nickiem Damianov. albo D. ( nie pamietam ) i ich nie wrzuciłeś no i dochodzi to ze nie umiesz sie zachować na serwerze jak sa lepsi gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Kwietnia 2013 #28910 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Można dać chłopakowi szanse i zobaczymy czy z niej skorzysta. Jestem na TAK Nie miałem z tobą problemów grając na COD modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 3 Kwietnia 2013 #28935 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Na tak.. możecie go sprawidzić czy da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28965 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Jestem na Tak gracz ogarnia i ma kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28970 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Na Tak super się z nim gra ;] Szkoda że CoD Mod`a opuszczasz :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor #28988 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie opuszczam , tylko będę więcej czasu poświęcał Ffa . Z wami zawsze będę rozmawiał i grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi