Skocz do zawartości

Skarga na Dragonlore*

Mafionista

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 14:02

Nick admina/gracza, który zawinił: Dragonlore*

Dowody:

Świadkowie:

Uzasadnienie: Witam, dostałem od admina Dragonlore* niesłusznego bana za niby "wallhacka" :D  Z czego wiem to jak sie nie jest pewnym swojej decyzji to się ssy wystawia, dodam jeszcze że non stop miałem włączonego UAV "widzenie wrogów na radarze" stąd moje dobre info, lecz admin postąpił zbyt pochopnie. 

Ps, czekam na UB :)

Ej ziomek a czy przypadkiem tutaj też nie masz bana? Chyba, że dostałeś ub, a nikt o tym nie wie -.-

http://multi-head.pl/index.php?/topic/80207-skarga-na-gonzo-prosto/

To nie zmienia faktu, że aktywny, dopoki nie masz ub, albo sprawa się nie wyjaśni nie masz praw wchodzić na server, nawet od "kolegi"

Admini, po co ciągniecie temat, jak on gra na ktywnym.... :<

hehe, to ma być niby wh? ty chyba nie widzałeś lepszych moich akcji :), wiesz co to kolego UAV ?  no chyba nie wiesz, wiesz ile razy dostawałem ssy? zawsze wstawiałem i byłem czysty, teraz też jestem.   W moich nie których akcjach "szybka moja reakcja"  jest z tego powodu że gram już ponad 2 lata na AWP, ale dzięki za uświadomienie mnie tym banem że naprawdę jestem dobry skoro dostaje bana za WH :D

Do kolegi u góry który dodał post, Dostałem "cheatera destroy" Za nic, nie wiem czy to pomyłka admina czy co, siedzę u kolegi i razem gramy, więc wbiłem na serwa, pod swoim nickiem " Chrzescijanin "

Jakbyś chciał wiedzieć jest coś takiego jak anty ss wiec nie mów mi,że miałeś je czyste :) Kolego uav to ty możesz mieć ale to,że celujesz przez sciany i czekasz aż przeciwnik wyjdzie to swoją drogą. Uav pokazuje na radarze a nie na scianach pozdrawiam :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...