Mafionista Napisano 9 Stycznia 2016 #381161 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 14:02 Nick admina/gracza, który zawinił: Dragonlore* Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Witam, dostałem od admina Dragonlore* niesłusznego bana za niby "wallhacka" Z czego wiem to jak sie nie jest pewnym swojej decyzji to się ssy wystawia, dodam jeszcze że non stop miałem włączonego UAV "widzenie wrogów na radarze" stąd moje dobre info, lecz admin postąpił zbyt pochopnie. Ps, czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 9 Stycznia 2016 #381163 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Masz nick chrzescijanin ? http://www51.zippyshare.com/v/JP3skpmO/file.html Demo jest krótkie, dobrze da się zauważyć,że masz wh. Proszę przyjrzeć się uważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Stycznia 2016 #381172 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ej ziomek a czy przypadkiem tutaj też nie masz bana? Chyba, że dostałeś ub, a nikt o tym nie wie -.- http://multi-head.pl/index.php?/topic/80207-skarga-na-gonzo-prosto/ To nie zmienia faktu, że aktywny, dopoki nie masz ub, albo sprawa się nie wyjaśni nie masz praw wchodzić na server, nawet od "kolegi" Admini, po co ciągniecie temat, jak on gra na ktywnym.... :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafionista Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381175 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 hehe, to ma być niby wh? ty chyba nie widzałeś lepszych moich akcji , wiesz co to kolego UAV ? no chyba nie wiesz, wiesz ile razy dostawałem ssy? zawsze wstawiałem i byłem czysty, teraz też jestem. W moich nie których akcjach "szybka moja reakcja" jest z tego powodu że gram już ponad 2 lata na AWP, ale dzięki za uświadomienie mnie tym banem że naprawdę jestem dobry skoro dostaje bana za WH Do kolegi u góry który dodał post, Dostałem "cheatera destroy" Za nic, nie wiem czy to pomyłka admina czy co, siedzę u kolegi i razem gramy, więc wbiłem na serwa, pod swoim nickiem " Chrzescijanin " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 9 Stycznia 2016 #381181 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jakbyś chciał wiedzieć jest coś takiego jak anty ss wiec nie mów mi,że miałeś je czyste Kolego uav to ty możesz mieć ale to,że celujesz przez sciany i czekasz aż przeciwnik wyjdzie to swoją drogą. Uav pokazuje na radarze a nie na scianach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małach & Rufuz Napisano 9 Stycznia 2016 #381184 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 wlasnie ogladalem demko i nie jest to wh poza tym gralem i bylo wrzucone auv wiec to niestety pomylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Stycznia 2016 #381188 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 @@Mafionista i czego od nas oczekujesz? Masz kilka aktywnych banów. Nawet jeśli jest czyste to będziesz dostawał destroya za destroyem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 9 Stycznia 2016 #381190 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Może poprostu nagrałem za krótkie demko,auv to tylko jego przykrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mafionista Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381241 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 2 rundy 3 fragi ? ... wiem że słabo.. nie raz w 2 rundy na AWP 18 fragów wyciągam :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Stycznia 2016 #381243 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/80207-skarga-na-gonzo-prosto/ moje wyjaśnienie w tej skardze chociaż nie bardzo rozumiem dlaczego dostałeś bana za WH skoro powinieneś wyłapać ponownie bana za aktywnego. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381248 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Toć każdy Ci już wyjaśnił. Jesteś zwykłym recydywistą Będziesz łapał bana za banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381249 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi