Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28627 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nick:Chuck cie zniszczy Wiek:16 Staż na forum:Krótko ale będę pracował bardzo ciężko Czas spędzony na forum:Nie wiem dokładnie ale tak jak w punkcie wyżej będę starał się pracować na forum Doświadczenie w ocenianiu:8-często wypatruje czitów ponieważ byłem adminem i znam się na tym Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nigdy Dlaczego Ty?:Chciałbym się pozytywnie sprawdzić w tej roli ponieważ długo siedzę na forum chciałbym wnieść dobrą atmosferę i wszystko co dobre. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Mogę około 6 godzin Coś od siebie:Lubie pracować z innymi i staram się być bardzo staranny w tym com robię mam nadzieje że administracja mi zaufa Pozdrawia Chuck ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28642 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na razie przykro mi ale jestem na Nie. zbyt krótki czas jesteś z nami i masz tylko 11 postów. Proponuję CI siedzieć dużo na forum udzielać się pozytywnie. Odwiedzić ,,TS" (team-spek) zapoznać się z ludzmi, pograć troche na serwerach i złożyć ponownie podanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28643 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dołączyłeś wczoraj do forum masz 11 postów Na wielkie NIE ! popraw aktywność i napisz podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 2 Kwietnia 2013 #28648 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na wielkie NIE, 11 postów dołączyłeś wczoraj na forum i już podanie na taką rangę ?? kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28649 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie, powody wyżej + Daj się poznać, wykaż się jakoś na forum, to może zmienimy zdanie. Aktualnie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28656 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 mhm... 11 postów?I już podanie składasz?Nie widywałem Cię na forum i nadal nie widuję , popraw aktywność na forum. narazie --> [NEUTRALNY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28659 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wszystkie głosy na NIE włącznie z moim chyba temat do zamknięcia z negatywnym wynikiem co do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28666 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Sory ale nawet cie nie znam.Konto zalozyles do podania ,jestem na duze NIE! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Kwietnia 2013 #28684 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Liczba postów: 11 -- Spędzony czas online: 2 Godzin, 9 Minut, 15 Sekund Na nie. Nawet cię nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28693 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Prosze cię -,- ledwo przyszedłeś już podanie ? Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28730 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Podanie odrzucone. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi