Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28627 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nick:Chuck cie zniszczy 聽 Wiek:16 聽 Sta偶 na forum:Kr贸tko ale b臋d臋 pracowa艂 bardzo ci臋偶ko 聽 Czas sp臋dzony na forum:Nie wiem dok艂adnie ale tak jak w punkcie wy偶ej b臋d臋 stara艂 si臋 pracowa膰 na forum 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:8-cz臋sto wypatruje czit贸w poniewa偶 by艂em adminem i znam si臋 na tym 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Nigdy 聽 Dlaczego Ty?:Chcia艂bym si臋 pozytywnie sprawdzi膰 w tej roli poniewa偶 d艂ugo siedz臋 na forum chcia艂bym wnie艣膰 dobr膮 atmosfer臋 i wszystko co dobre. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Mog臋 oko艂o 6 godzin 聽 Co艣 od siebie:Lubie pracowa膰 z innymi i staram si臋 by膰 bardzo staranny w tym com robi臋 mam nadzieje 偶e administracja mi zaufa 聽 聽 聽 Pozdrawia Chuck ! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28642 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na razie przykro mi ale jestem na Nie. zbyt kr贸tki czas jeste艣 z nami i masz tylko 11 post贸w. Proponuj臋 CI siedzie膰 du偶o na forum udziela膰 si臋 pozytywnie. Odwiedzi膰 ,,TS" (team-spek) zapozna膰 si臋 z ludzmi, pogra膰 troche na serwerach i z艂o偶y膰 ponownie podanie:) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28643 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do艂膮czy艂e艣 wczoraj do forum masz 11 post贸w Na wielkie NIE ! popraw aktywno艣膰 i napisz podanko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 2 Kwietnia 2013 #28648 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na wielkie NIE, 11 post贸w do艂膮czy艂e艣 wczoraj na forum i ju偶 podanie na tak膮 rang臋 ?? kpina. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28649 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nie, powody wy偶ej + Daj si臋 pozna膰, wyka偶 si臋 jako艣 na forum, to mo偶e zmienimy zdanie. 聽 Aktualnie na NIE. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28656 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 mhm... 11 post贸w?I ju偶 podanie sk艂adasz?Nie widywa艂em Ci臋 na forum i nadal nie widuj臋 , popraw aktywno艣膰 na forum. narazie --> [NEUTRALNY] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28659 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wszystkie g艂osy na NIE w艂膮cznie z moim chyba temat do zamkni臋cia z negatywnym wynikiem co do podania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28666 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Sory ale nawet cie nie znam.Konto zalozyles do podania ,jestem na duze NIE! :] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 2 Kwietnia 2013 #28684 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Liczba post贸w: 11 -- Sp臋dzony czas online: 2 Godzin, 9 Minut, 15 Sekund 聽 聽 聽 Na nie. Nawet ci臋 nie znam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28693 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Prosze ci臋 -,- ledwo przyszed艂e艣 ju偶 podanie ? 聽 Na Nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28730 Udost臋pnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Podanie odrzucone. 聽 聽 聽 //close Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi