Skocz do zawartości

?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

consecuente ja nie pisalem skargi ale czemu mam aktywnego jak kupilem 3 premki wczoraj i wczoraj wszedlem i dostaje aktywny i za co jak wczoraj zaczalem grac ?

Proszę Cię o wejscie na Team Spek tu masz ip. : 193.33.34.20:10561

Jak nie masz pobierz i wejdz. przeniosę CIe na kanał i pogadamy. BO sprawa wyglonda bardzo nie ciekawie. a Nie chcemy nikogo oszukać bd bardzo wdzieczny jak to zrobisz ^^

ale ja nie gralem od 17 marca tylko od konca marca kupuje klase przed swietami 3 i mam 4 nie wiem dlaczego i jak wchodzilem w amxa to wszystko ok z moim ip a wy skasowaliscie mi premki

morderca nie mam ts'a i bardz wolnego neta mam i bym mi sie sciagal ze 6 h

Moim kolega byl Burkson i wiem ze on gral na atwynym i juz tu nie gra . A ten Burek co tu pisze ( tez moj kolega ) z klasy poprostu byl nieswiadomy ze na ten nick jest aktywny i kupil tu premki ... Nick powstał z pomysłu mojej przyrabanej klasy

~Wypowiedz by : Brat NINJA

Prosze o wyrozumialosc , kolega moze nie jest dorosly i nie pojdzie do sadu , ale tu chodzi o uczciwosc , bo kupil premki na miesiac i to jeszccze kilka ( troche wydal ) a teraz za nic dostanie bana ;)

Od kogo ?? Niech twój kolega wyśle mi na PW kody które dostawał zwrotne albo niech napiszę do jakiego admina pisał i póki nie otrzymam odpowiedzi na to pytanie każdy post będę uważał za spam i usuwał.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...