Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

consecuente ja nie pisalem skargi ale czemu mam aktywnego jak kupilem 3 premki wczoraj i wczoraj wszedlem i dostaje aktywny i za co jak wczoraj zaczalem grac ?

Napisano

Proszę Cię o wejscie na Team Spek tu masz ip. : 193.33.34.20:10561

Jak nie masz pobierz i wejdz. przeniosę CIe na kanał i pogadamy. BO sprawa wyglonda bardzo nie ciekawie. a Nie chcemy nikogo oszukać bd bardzo wdzieczny jak to zrobisz ^^

Napisano

ale ja nie gralem od 17 marca tylko od konca marca kupuje klase przed swietami 3 i mam 4 nie wiem dlaczego i jak wchodzilem w amxa to wszystko ok z moim ip a wy skasowaliscie mi premki

morderca nie mam ts'a i bardz wolnego neta mam i bym mi sie sciagal ze 6 h

Napisano

Moim kolega byl Burkson i wiem ze on gral na atwynym i juz tu nie gra . A ten Burek co tu pisze ( tez moj kolega ) z klasy poprostu byl nieswiadomy ze na ten nick jest aktywny i kupil tu premki ... Nick powstał z pomysłu mojej przyrabanej klasy

~Wypowiedz by : Brat NINJA

Prosze o wyrozumialosc , kolega moze nie jest dorosly i nie pojdzie do sadu , ale tu chodzi o uczciwosc , bo kupil premki na miesiac i to jeszccze kilka ( troche wydal ) a teraz za nic dostanie bana ;)

Napisano

Hehe :) Robie , robie ale w weekend jak bede mial duzo czasu to skoncze , Morderca mam pytanko :

Czy awp ma osobny amx ?

Napisano

Premki kupowal mu kolega , bo on nie ogar w tym , on wyslal sms a on mu kupil , z tego co wiem to bylo przed switami kolo 28 u Aquaxa ale nie na 100

Napisano

HEHE, Nie ale on teraz nie czyta tego i powiedzial mi jak all bylo i teraz prosil zebym to wyjasnil

Napisano

Od kogo ?? Niech twój kolega wyśle mi na PW kody które dostawał zwrotne albo niech napiszę do jakiego admina pisał i póki nie otrzymam odpowiedzi na to pytanie każdy post będę uważał za spam i usuwał.

• 2 weeks later...
Napisano

Umiesz czytać ? przeczytaj post nad twoim.. co CI H@ napisał.. i sie do tego zastosuj. albo ub. nie bd. i nie pograsz?

Napisano

Widzę ,że polemizacja jest zacięta przeczytaj co Ci Administrator napisał nawet 5 razy jeżeli musisz a jak nie to wejdź na ts3 to Ci wyjaśnię o co chodzi :)

Pozdrawiam :P

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...