Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28409 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Cześć . Jak byłam nowa to pisałam posty w złym dziale i mam ostrzeżenie czy można coś z tym zrobić żeby nie mieć tego ostrzeżenia ? . - Lidia [/color]:huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28435 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Chyba można to odpracować reklamami o ile się nie myle lecz powinnaś się zapytać H@ czy można coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28437 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Lidia a może w końcu zapoznasz się z regulaminem forum, bo zaczynasz przesadzać. Wyciąg z regulaminu: "e)Pisania całej wypowiedzi pogrubioną czcionką, pochyloną czcionką, podkreśloną czcionką, przekreśloną czcionką - stosujemy tylko po to, żeby podkreślić znaczenie danego słowa w poście, f)Celowego używania "rarzoncyh błenduw ortoghraficznyh". VII. Zabrania się pisania całego postu kolorem. Ten punkt tyczy się także moderatorów, administratorów! Kolory są po to, aby podkreślić jakieś ważne słowo etc." To, że jesteś nowa nie zwalnia Cię od znajomości regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 1 Kwietnia 2013 Premium #28438 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Oczywiście. Musisz odpracować to reklamami. Nie pamiętam dokładnie ile trzeba zrobić, ale chyba 20. Tutaj masz link do reklamy: http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4203/ wklejasz je na inne fora (w odpowiednim dziale). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Kwietnia 2013 #28439 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 I może słonko zaczniesz pisać normalnie a nie jakimiś wielkimi literami. Jeżeli nie masz % to po co robić cokolwiek. Ostrzeżenie jest przed procentami więc wystarczy się pilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Kwietnia 2013 #29978 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tak jak koledzy pisali musisz odpracować ostrzeżenia (Nie masz wcale ;} nie dałem ci ja w każdym razie )masz pytanie jakieś pisz PW //Closse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi