Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28050 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wpadłem na pomysł żeby jak ktoś nie chce sie wymieniać to żeby na pisać /zwymien i by blokowało wymiane bo pare razy mi sie zdarzyło że na początku rundy ktoś sie wymienił i zmieniałem bron i po perku a czasem tym czymś spamuja i to przeszkadza w rozgrywce jak by była taka możliwość to by było super ! a odblokowywało by sie np /owymien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28051 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 TAG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28052 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jupik, jeśli ktoś bez przerwy proponuje Ci wymianę to zgłoś to adminowi na serwerze. Gracze specjalnie tak robią, że na początku rundy wpisują /wymień, żeby wyrwać od Ciebie perk gdyż wtedy jest duże prawdopodobieństwo przypadkowej zgody. Admini będą takiego delikwenta odpowiednio karać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28055 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 No to miałem tak mowiłem nawet spamowałem Trikerowi i on powiedział nie moja sprawa może dodaj to do regulaminu CODA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28059 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dokładnie, pisz do admina, on da ostrzeżenie, a przy następnej takiej sytuacji kicka/bana na 5 min. Jeżeli admin stwierdzi, że to nie Jego sprawa to zgłoś to do H@, że admin nic sobie nie robi z "raportów" graczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28062 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dobra to można to już zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28081 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wyjaśnione. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi