Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28050 Napisano 30 Marca 2013 Wpadłem na pomysł żeby jak ktoś nie chce sie wymieniać to żeby na pisać /zwymien i by blokowało wymiane bo pare razy mi sie zdarzyło że na początku rundy ktoś sie wymienił i zmieniałem bron i po perku a czasem tym czymś spamuja i to przeszkadza w rozgrywce jak by była taka możliwość to by było super ! a odblokowywało by sie np /owymien
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28052 Napisano 30 Marca 2013 Jupik, jeśli ktoś bez przerwy proponuje Ci wymianę to zgłoś to adminowi na serwerze. Gracze specjalnie tak robią, że na początku rundy wpisują /wymień, żeby wyrwać od Ciebie perk gdyż wtedy jest duże prawdopodobieństwo przypadkowej zgody. Admini będą takiego delikwenta odpowiednio karać.
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28055 Napisano 30 Marca 2013 No to miałem tak mowiłem nawet spamowałem Trikerowi i on powiedział nie moja sprawa może dodaj to do regulaminu CODA?
HardeQ Napisano 30 Marca 2013 #28059 Napisano 30 Marca 2013 Dokładnie, pisz do admina, on da ostrzeżenie, a przy następnej takiej sytuacji kicka/bana na 5 min. Jeżeli admin stwierdzi, że to nie Jego sprawa to zgłoś to do H@, że admin nic sobie nie robi z "raportów" graczy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
30 Mar
7
Najaktywniejsi w tym temacie
HardeQ 1 post
Popularne Dni
30 Mar 2013
7 posts