Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27908 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 A więc tak : - jupik : Chętnie bym zagrał mixa - ex[t]azsy : Chcesz zagrać mixa?(Mini Turniej w cs) - jupik :Yyy? No pewnie ale jak ? - ex[t]azsy :Proste.. pobierasz o to ten program http://speedy.sh/fPpfk/Mirc.zip - jupik: Okay , a jak go pobrałem to co ? mam robić ? [ HELP , HELP ] - ex[t]azsy :Mhm jak zwykle nigdy nie popatrzysz co się dzieje na dole. \/ 1.Co to jest Program Mirc? Program Mirc jest to program do szukania Mixów 2.Instalujemy i Otwieramy, po czym otworzy się nam Okienko o nazwie ?About Mirc? [naciskamy Continue 2razy//[/align] Następnie wyskakuje ,, Mirc options '' Uzupełniamy pola ! SCREEn 1. 3.Wchodzimy w zakładkę server, po czym szukamy QuakNet i wybieramy Random Server, teraz zatwierdzamy klikając Ok. SCREEN 2. 4.Na samej górze mamy pasek- Klikamy Connect (ta 1 ikona). W Polu ?Enter a channel name and click joint i wpisujemy-> cw.pl 5. Klikamy Joint [Nie klikać enter bo się buguje] JAK SZUKAC MIXA? 6. Jesteśmy na kanale ##cw.pl## gdzie piszemy następująco : [OFF] - nie mamy serwera mixowego [ON] - mamy serwer mixowy NP : 1vs1 [OFF] 2vs2 [OFF] 3vs3 [OFF] <<---- NIE MAMY SERWERA MIXOWEGO ---->> 4vs4 [OFF] 5vs5 [OFF] LUB: 1vs1 [ON] 2vs2 [ON] <<---MAMY SERWER MIXOYWY --->> 3vs3 [ON] 4vs4 [ON] 5vs5 [ON] Rodzaje Skillów [ SIŁA GRANIA W CS'a ] Ulow- Najsłabszy. Low- Słaby. Medium- Średni Hight- Dobry Opór- Pro skill. DZIĘKUJE , POZDRAWIAM ! ex[t]azsy . .!! [ narkotyk hauhaua ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Marca 2013 #27911 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Pomocne chociaż wiem co to jest MIRC ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27913 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Poradnik zrobiony dla wszystkich którzy nie kminią o co świta Może nie tylko Ty wiesz co to <<--Mirc-->> [ Drogi HardeQ'u ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27934 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dzięki Wielkie potem sie tym pobawie leci + [Potem dam bo mam limita ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Marca 2013 #28072 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jakby znudziła wam się gra z polaczkami zawsze można wejść na globalne kanały: 1on1 2on2 3on3 4on4 5on5 Na nich można spotkać graczy głownie z europy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32143 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Temat zostawiam w celach informacyjnych, ale zamykam żeby uniknąć spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi