Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27778 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Moj kolega mial zakupionego Ninje i Konspiranta na Nick ; I <3 NINJA , a ich nie ma pyta co ma zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Marca 2013 #27780 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Twój kolega czy może Ty? Zastanawiam się bo ponoć nie masz Ub. [Nie czuj się urażony, to tylko podejrzenia] Jednocześnie zastanawiam się dlaczego to piszesz Ty, a nie twój kolega? Jeszcze więcej, to z tym kolegą masz konto na "pół"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27783 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie nie kolega ktory jest nowy w cs i poprosil mnie zebym mu premki kupil ja mu kupilem a on teraz mi mowi ze go oszukalem bo nie dziala ... Ja to juz nie gram na M-h tylko Mateuszowi ( koledze ) nie chce sie zakladac konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Marca 2013 #27785 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Lepiej by było gdyby to On napisał[jeżeli to wszystko prawda]. Wczoraj były błędy serverowe. Ja na przykład dzisiaj rano nie miałem konspiranta, a za to miałem admina. Wykażcie się cierpliwością. Niedługo H@ powinni okiełznać ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi