Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27489 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nick: `boNN. jeszcze na takim nie gralem, ale zaczynam. Wiek: 15 Doświadczenie: ok 3 lat gram w w CS'a admina mialem już wiele razy, znam sie na tym. Potrafię rozponać czitera bardzo szybko. Znajomość AMXX: 7 Staż w CS-ie: ok 3 lat. STEAM/NonSTEAM : STEAM Dlaczego Ty: Serwer ma pewien potencjał i myslę że mozna przyciagnac na niego graczy, ale czierzy trochę odstraszają, dlatego postaram się to zmienic. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Konakt: czesiek4 - STEAM, GG: prywatne. W dziale FFa nie ma wzoru podania, dlatego anpisalem wedlug wzoru serwera DD2, wydaje mi się,że to nie problem? Z góry proszę, o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27507 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Na nie popraw aktywność na forum [Konto stworzone do Podania ] popraw aktywność i napisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27516 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Liczba postów 1. Tylko podanie ? ;/ na nie , popraw aktywność na forum i puzniej napisze drugie podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27530 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zamknijcie to, jak posty wazniejsze niz serwer to pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27543 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie chodzi o posty tylko zaczynasz grać na serwerze i odrazu Admin ? pograj chwile z miesiąc i dam ci na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 28 Marca 2013 #27548 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Jestem na NIE aktywność na forum też jest ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27556 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zamknijcie to, jak posty wazniejsze niz serwer to pozdro... Ale aktywność na forum też jest ważna.Staraj się też uczęszczać na forum nie tylko na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27574 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Jupik Ty sie już nie wypowiadaj bo nie dokonca pisanie Ci wychodzi. Tak, wiem ważna jest aktywność, ale serwer jest strasznie zaniedbany jesli chodzi o adminow, podania ani jednego nie ma o admina na FFa, nawet wzor nie wstawiony, chcialem uratowac ten serwer jesli chodzi o adminow, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27576 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dobra niech Aquax,Consek lub Wilk niech sie wypowiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27577 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 na NIE.Nie zauważyłem Cię na serwerze żebyś był taki aktywny wręcz wo gule cię nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27586 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 "wo gule" chłopie zastanów się jak piszesz osobiście, jestem na tak bo widziałem że gra dość dużo osób, ale nie wiem jak się sprawdzasz miejmy nadzieje że dobrze tak więc tylko czekać na wypowiedz h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27635 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 boNN spamujesz we własnym podaniu, sądzę więc, że brakuje Ci cierpliwości. Nie tolerujesz krytyki a co za tym idzie na admina się nie nadajesz. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27636 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Po 2 odpowiedziach mówilem żeby to zamknąć... To spamowali, więc i ja odpisywałem, nie toleruje krytyki? I tu sie mylisz kolego. Wiem, że musze nadrobić te posty, dlatego chcialem zeby zamkneli podanie, to dlaczego nie zostało zaknięte!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 #27729 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Racja. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 29 Marca 2013 #27963 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nie kojarzę takiego gościa żeby grał u nas na FFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 #27975 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 BadBoy zwróć uwagę, że temat był zamknięty i jeśli nie masz nic ważnego do dodania nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi