Gość Guest Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Siemka mam do zaproponawania zrobienie reset klanów ponieważ np. klan Mordercy ma wyprzedzenie bardzo duże i wątpie w to aby ktoś ich dogonił. Proszę o wypodiadanie się w mojej sprawie :D DZIKĘKI Z GÓRY :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Oczysiscie na tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Bardzo dobry pomysł. Tylko aby każdy wiedział kiedy zostanie zresetowany ten plugin aby szanse były równe. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Panowie Panowie Reset Klanow (wszystkich) bedzie takze spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tr!k3r no ponoć słyszałem, że te klany to są tylko na próbę, jednak chciałbym wiedzieć kiedy następnym razem będzie reset aby mieć równe szanse z innymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Rychu nie ten dział. Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 |Reset bd. jak zostanie wszystko z klanami robione na full. w tedy nastąpi reset. A ten jest na próbę wieć nie bójcie się ;d CHodz po resecie raczej duzo sie nie zmieni ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Reset tych klanów bd na pewno w końcu każdy rank się kiedyś resetuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi