Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27100 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Mam taki pomysł aby po wpisaniu takiej komendy na serwerze nie pojawiała się ona na czacie. Często na serwerze jest taki spam że ciężko to ogarnąć. A zamaskowanie takich komend pomogło by ogarnąć tekst pisany między graczami jak i ten między graczem a administracja. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Marca 2013 #27138 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dobrę bardzo dobre . Jeśli by się tylko udało jestem całkiem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27139 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To Jest dobry pomysł podoba mi się. Jeszcze mogło by być coś takiego jak oddajesz kupujesz perk. tylko danej osobie pisze a nie wszystkim. bo naprawdę przy 20 graczach cieżko ogarniać co kto pisze a przy 30 już masakra ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27145 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Jest taki plugin, przedyskutuję temat ze świtą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27240 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Mega pomysl, czasem uda ci sie dobrze cos pomyslec jak widze ! Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi