Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27093 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Tr!k3r [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'CELE!' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.24.214.49' [AMXBans] ======================================== Przed chwila dostałem bana od wspaniałego admina trikera ze cele mapy bylem w tt i razem ze mną był hardeq afk który miał pakę. Ale admin nie zgładził hardka żebym mógł wziąść i podłożyć pakę tylko dal mi bana na 30 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Marca 2013 #27095 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Podpinam się , latasz obok paki i nie łaska Ci jej podłożyć, sam nie raz pisałem , że pakę masz gdzieś. ;)Ban jak najbardziej zasłużony (i to już nie pierwszy raz), może to cię nauczy kłaść pakę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Marca 2013 #27097 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Potwierdzam.. Ban słuszny ChOke często gdy ma pake to woli lecieć na Kille . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27101 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Śmieszna jest ta skarga. Brawa dla Trikera bo on w końcu dał mu bana. Masz jaja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27102 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Zamykam a składający skargę zgodnie z zapowiedzią dodaję 10%. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi