Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26910 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nick: nie podoba mi się Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem swoje serwerownie. Kilka serwerów zostało sprzedanych do innych naprawde dobrze rozkręconych sieci. Kilka z nich stoi do tej pory Znam amxx i to się liczy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (potrafię edytować lub napisać drobne pluginy, z edycją nie ma problemu ) Staż w CS-sie: 6-7lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Ponieważ na serwerze brakuje adminów. Może i "posiadają" admina ale nie korzystają z tego nie "czyszczą" serwera z czitów. Na serwerze szerzy się pełno tych "dziadów" czitujących, chce pomóć serwerowni żeby takich ludzi było coraz mniej Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wszystko zależy od dnia, od zajęć w szkole, od tego czy mam ochotę, ale zazwyczaj mogę około 3 godzin pograć Nawet więcej w weekendy mogę grać naprawdę sporo Kontakt: gg: 8976311 Nie posiadam mikrofonu, ale jestem w stanie udostępnić mój numer telefonu dla sprawdzenia mojego wieku czy też czy jestem po mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26982 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Neutral. Plusem dla cb jest to , że posiadasz steam, doświadczenie i na grze zgłaszam odpaleńców. Minusem , że grasz na serwerowni od paru dni i na forum też jesteś od paru dni. Pograj dłużej , poudzielaj się na forum i bd na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #27004 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Masz 3.5h gry, troszeczkę to mało. Pograj więcej, daj się poznać i wrócimy do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #27030 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 na razie na nie tak jak pisze consec pograj trochę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27062 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Na serwie Cie widuje, informujesz tez mnie o przebywaniu na serwie haxow wiec jak dla mnie ogar chlop i jestem na tak tylko cos cieko z godzinami widze ale mam nadzieje ze nadrobisz tak jak ja swojego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Marca 2013 #27065 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ja też na nie troche już nas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27418 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Zbyt dużo negatywnych głosów. Prosimy spróbować za parę dni lub wtedy kiedy będziesz widział że głosy na ciebie będą pozytywne. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi