Skocz do zawartości

???

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Na gondoli na gondoli

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'

[AMXBans] Twoje IP: '83.6.185.253'

[AMXBans] =======================================

Mógłby ktoś wytłumaczyć mi tego bana? Grałem sobie konspirantem na mapie de_westwood. Miałem problemy z netem i wywaliło mnie z serwera , gdy po 2 min wróciłem dostałem od razu tego oto bana...

Gość Guest

Człowieku byłeś odpalony. na innym nicku byłem i widziałem co robiłeś skany przez ścany budynki. no i idalne wh. widziałeś gdzie kto był. Myślę ze wiele graczy którzy pisali mi na steam zebym wszedł potwierdzi twoje wyczyny

Gość Guest

Ty chyba sobie jaja ze mnie robisz, wywalasz mi bana bez ss'ow i jakich kolwiek dowodów. I co z tego że zmieniłeś sobie nick , o czym to ma świadczyć co??

"Predito" byłeś odpalony myślisz , że jak grasz na dopalaczach to nie widać ... To , że nie ma admina to nie znaczy , że możesz odwalać i czitować . Ja napisałem do Mordercy , że grasz odpalony , on wszedł , siedział na spekcie a ty od razu wyszedłeś i za minutę wróciłeś. ;)Przestraszyłeś się , że ktoś na specate siedzi ??!!

Gość Guest

Sam morderca napisał ze był na innym nick , wiec czego miałem się wystraszyć?? A po drugie pisałem już ze miałem problem z netem , odłączyłem się z serwera a pokazywało ze wciaz jestem. Gdy próbowałem ponownie wejść dopisywało mi(1) do nicku..

P.S. w końcu morderca znalazłeś sobie powód do zemsty nie ?? Nie wiedziałeś jak się odegrać za skargę do dałeś bana bez dowodów

Gość Guest

to prawda grałem w tedy i gosc takie scany dawał że głowa mała a o winę to niewspomne więc popieram Morderce słusznym banie on miał serio wh

i aima

Gość Guest

Potwierdzacie co? , że dobrze grałem , że strzelając do magika , który latał ninja 8 razy z pompy waliłem i 3 trafienia miałem (po czym on mnie zabił) rzekomo grając na aimie.Widocznie chuj.... miałem nie ?

Gość Guest

Co do bana z tego co piszę to wnioskuje że ban słuszny nie mniej jedna powinien on nakręcić demko bądź dać ci ssy. A co do cb scary otrzymujesz 10 % za kulturę na forum .

Gość Guest

Po pierwsze nie mszcze się . bo ja nie z takich ludzi.

po 2 pisało mi paru ludzi zebym wbił bo predito dziwny.

patrze na Ciebie runde jedna druga. zabiles z 8 typa z czego 6 to skan przez scaine domku .

Powiec mi jakim cudem stoisz na dachu i wiesz w króra strone sie odwrucic i w które miejscie strzelic???. bardzo dziwne. pozatym niech sie wypowiedza gracze bd mial odp.. ze sie nie mszcze.

Sory nie zdazylem nakrecic demka. a jak kliknelem na zrobienie ss to zroiblo 1 I on wyszedl albo nie wiem co. bo patrze w amx i nie ma tego. uciekl od ss

Gość Guest

Mając podejrzenie co do gracza o wh i aima robi się mu ss'y tak ja w przypadku zdr , bądź nakręca demko, Co do tych ludzi zawsze było tak na serwerze i będzie ze ilekroć kogoś zabije się ze 2 razy będzie płakać i oskarżać innych o aima.

"Powiec mi jakim cudem stoisz na dachu i wiesz w króra strone sie odwrucic i w które miejscie strzelic???. bardzo dziwne."

Od tego jest UAV, nie wiedziałem w które miejsce strzelić , ale widzie mniej więcej lokalizacje gracza.

Sory za słowa , ale denerwują mnie niektórzy gracze na tym serwerze....

Uciekł przed ss , pewnie przestraszyłem się tego że pan admin siedzi w spekcie

Gość Guest

zapomniales dodac ze mam adminowskie wh ? i idealnie po liniach 6 razy strzeliles z scauta ? uav? ok ale nie takie cos pozatyn z tego co sie dowiedilem to ludzie na ts siedieli i mowili gdzie jestes i ich pokonales wiec raczej cie to stawia w zlym swietle.

chodz znaj moje dobre serce i ze sie nie mszcze i niech sie wypowie h@ w tej sprawie.

Gość Guest

To raczej stawia w dobrym świetle moje umiejętności i fakt ze umiem strzelać ze scauta. Nie będę się tu już z nikim kłócił, bo za chwile i tak wejdzie tu 10 kolejnych osób którzy nawet nie wiem czy byli wtedy na serwie i to widzieli i będą potwierdzać że grałem na wh i aimie , ale gram tu już 8 miesięcy , kilkakrotnie miałem robione ss'y i jakoś zawsze były czyste , a tu nagle dzień po kupieni premki postanowiłem sobie na aimie polatać. Szkoda tylko że w tym momencie nie masz na to żadnego dowodu , a ja w żaden sposób nie mogę udowodnić swojej niewinności

Gość Guest

Wiesz nie wypowiadaja sie tu tylko jak ty to mówisz ,,ci co placza" wypowiedzialy sie dwie osoby które graja na awp i dd2. wiec jest to szczegulnie dziwne. a naj bardziej dziwne jest to ze w momecie kiedy klikam zeby zroiblo CI ss to Cie wywala.

Pozaytym kazda wymówka dobra.. czekam na wypowiedz h@. Pozdrawiam

Gość Guest

Morderca zaczynasz mnie już bawić pisząc ciągle ze uciekłem przed ss'ami . Dostałem info od Boga ze próbujesz mi fotkę zrobić w trakcie gry i dlatego szybko wyszedłem. Do tego też powiedział mi ze typ w specu o nicku "Na gondoli na gondoli" obserwuje mnie i że to właśnie ty.

Gość Guest

I tutaj robię konkurs dla adminów... Pierwszy admin który da bana za wh albo aima nie robiąc screenów albo bez nakręcenia demka wygrywa stratę admina permanentnie . Bo ja nie będę się produkował ku..a ciągle a i tak macie to w dupie. Konkurs zaczynam od teraz.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...