Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26758 Napisano 23 Marca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Na gondoli na gondoli [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.6.185.253' [AMXBans] ======================================= Mógłby ktoś wytłumaczyć mi tego bana? Grałem sobie konspirantem na mapie de_westwood. Miałem problemy z netem i wywaliło mnie z serwera , gdy po 2 min wróciłem dostałem od razu tego oto bana...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26759 Napisano 23 Marca 2013 Człowieku byłeś odpalony. na innym nicku byłem i widziałem co robiłeś skany przez ścany budynki. no i idalne wh. widziałeś gdzie kto był. Myślę ze wiele graczy którzy pisali mi na steam zebym wszedł potwierdzi twoje wyczyny
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26760 Napisano 23 Marca 2013 Ty chyba sobie jaja ze mnie robisz, wywalasz mi bana bez ss'ow i jakich kolwiek dowodów. I co z tego że zmieniłeś sobie nick , o czym to ma świadczyć co??
LOVASSS Napisano 23 Marca 2013 #26761 Napisano 23 Marca 2013 "Predito" byłeś odpalony myślisz , że jak grasz na dopalaczach to nie widać ... To , że nie ma admina to nie znaczy , że możesz odwalać i czitować . Ja napisałem do Mordercy , że grasz odpalony , on wszedł , siedział na spekcie a ty od razu wyszedłeś i za minutę wróciłeś. ;)Przestraszyłeś się , że ktoś na specate siedzi ??!!
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26762 Napisano 23 Marca 2013 Sam morderca napisał ze był na innym nick , wiec czego miałem się wystraszyć?? A po drugie pisałem już ze miałem problem z netem , odłączyłem się z serwera a pokazywało ze wciaz jestem. Gdy próbowałem ponownie wejść dopisywało mi(1) do nicku.. P.S. w końcu morderca znalazłeś sobie powód do zemsty nie ?? Nie wiedziałeś jak się odegrać za skargę do dałeś bana bez dowodów
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26764 Napisano 23 Marca 2013 to prawda grałem w tedy i gosc takie scany dawał że głowa mała a o winę to niewspomne więc popieram Morderce słusznym banie on miał serio wh i aima
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26766 Napisano 23 Marca 2013 Ja grałem wtedy i admina nie było miałes 100% wh i ban jest słuszny..Morderca postąpił słusznie...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26767 Napisano 23 Marca 2013 Potwierdzacie co? , że dobrze grałem , że strzelając do magika , który latał ninja 8 razy z pompy waliłem i 3 trafienia miałem (po czym on mnie zabił) rzekomo grając na aimie.Widocznie chuj.... miałem nie ?
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26768 Napisano 23 Marca 2013 Co do bana z tego co piszę to wnioskuje że ban słuszny nie mniej jedna powinien on nakręcić demko bądź dać ci ssy. A co do cb scary otrzymujesz 10 % za kulturę na forum .
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26769 Napisano 23 Marca 2013 Po pierwsze nie mszcze się . bo ja nie z takich ludzi. po 2 pisało mi paru ludzi zebym wbił bo predito dziwny. patrze na Ciebie runde jedna druga. zabiles z 8 typa z czego 6 to skan przez scaine domku . Powiec mi jakim cudem stoisz na dachu i wiesz w króra strone sie odwrucic i w które miejscie strzelic???. bardzo dziwne. pozatym niech sie wypowiedza gracze bd mial odp.. ze sie nie mszcze. Sory nie zdazylem nakrecic demka. a jak kliknelem na zrobienie ss to zroiblo 1 I on wyszedl albo nie wiem co. bo patrze w amx i nie ma tego. uciekl od ss
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26772 Napisano 23 Marca 2013 Mając podejrzenie co do gracza o wh i aima robi się mu ss'y tak ja w przypadku zdr , bądź nakręca demko, Co do tych ludzi zawsze było tak na serwerze i będzie ze ilekroć kogoś zabije się ze 2 razy będzie płakać i oskarżać innych o aima. "Powiec mi jakim cudem stoisz na dachu i wiesz w króra strone sie odwrucic i w które miejscie strzelic???. bardzo dziwne." Od tego jest UAV, nie wiedziałem w które miejsce strzelić , ale widzie mniej więcej lokalizacje gracza. Sory za słowa , ale denerwują mnie niektórzy gracze na tym serwerze.... Uciekł przed ss , pewnie przestraszyłem się tego że pan admin siedzi w spekcie
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26773 Napisano 23 Marca 2013 zapomniales dodac ze mam adminowskie wh ? i idealnie po liniach 6 razy strzeliles z scauta ? uav? ok ale nie takie cos pozatyn z tego co sie dowiedilem to ludzie na ts siedieli i mowili gdzie jestes i ich pokonales wiec raczej cie to stawia w zlym swietle. chodz znaj moje dobre serce i ze sie nie mszcze i niech sie wypowie h@ w tej sprawie.
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26776 Napisano 23 Marca 2013 To raczej stawia w dobrym świetle moje umiejętności i fakt ze umiem strzelać ze scauta. Nie będę się tu już z nikim kłócił, bo za chwile i tak wejdzie tu 10 kolejnych osób którzy nawet nie wiem czy byli wtedy na serwie i to widzieli i będą potwierdzać że grałem na wh i aimie , ale gram tu już 8 miesięcy , kilkakrotnie miałem robione ss'y i jakoś zawsze były czyste , a tu nagle dzień po kupieni premki postanowiłem sobie na aimie polatać. Szkoda tylko że w tym momencie nie masz na to żadnego dowodu , a ja w żaden sposób nie mogę udowodnić swojej niewinności
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26777 Napisano 23 Marca 2013 Wiesz nie wypowiadaja sie tu tylko jak ty to mówisz ,,ci co placza" wypowiedzialy sie dwie osoby które graja na awp i dd2. wiec jest to szczegulnie dziwne. a naj bardziej dziwne jest to ze w momecie kiedy klikam zeby zroiblo CI ss to Cie wywala. Pozaytym kazda wymówka dobra.. czekam na wypowiedz h@. Pozdrawiam
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26778 Napisano 23 Marca 2013 ja juz od pewnego czasu mialem watpliwosci co do tego pana ... az wyszlo szydlo z worka
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26779 Napisano 23 Marca 2013 Morderca zaczynasz mnie już bawić pisząc ciągle ze uciekłem przed ss'ami . Dostałem info od Boga ze próbujesz mi fotkę zrobić w trakcie gry i dlatego szybko wyszedłem. Do tego też powiedział mi ze typ w specu o nicku "Na gondoli na gondoli" obserwuje mnie i że to właśnie ty.
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26783 Napisano 23 Marca 2013 no to wlasnie bez ub jak na razie i zamykam z powodu szmapu. poczekajmy na wypowiedz h@. Czy dadza Ci szanse czy nie.
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26793 Napisano 23 Marca 2013 Niestety bez demka i ss'ów nic mu nie udowodnimy ub. /close
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26831 Napisano 23 Marca 2013 I tutaj robię konkurs dla adminów... Pierwszy admin który da bana za wh albo aima nie robiąc screenów albo bez nakręcenia demka wygrywa stratę admina permanentnie . Bo ja nie będę się produkował ku..a ciągle a i tak macie to w dupie. Konkurs zaczynam od teraz.
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #388979 Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
23 Mar
20
26 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Trik3r 1 post