Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26754 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nick: MindA?!`ak``lama Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): BArdzo Dużę Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Myślę żę się przydam jest dużo adminów ale może z 5 gra ... ja jestem cały czas więc czemu nie? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ile chce Kontakt:GG 816262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26755 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Na tak jak grałem na dd2 nie raz go widziałem ogarnięty chłop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26813 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Marca 2013 #26836 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jestem na TAK , widzę chłopa na dd2.Ogarnięty , nie spina się , gracze nie skarżą się na niego ! więc jestem POZYTYWNY w tym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26913 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Znajomość AMX określasz na 9. Ciekawe czy potrafisz edytować pluginy lub napisać drobny własny ? Nie "hejtuję" ani nic w tym stylu, tylko ciekawi mnie ta znajomość axm Ale tak, jestem na tak 3 razy tak przechodzisz do następnego etapu, dziekujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26983 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Neutral. Pograj z nami dłużej , po udzielaj się na forum , a bd na tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #27003 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pierwsze o co zapytam, to czy wgl posiadasz steam? Bo dzisiaj zauważyłem osobę z tym samym nickiem co masz wpisany w podaniu i grał na non-steam, nie wiem czy to jesteś Ty, czy ktoś inny się podszywa, ale proszę o wytłumaczenie. A co do podania, to wydajesz się ogarniętą osobą, ale na dzień dzisiejszy jestem na NIE. Ponieważ, dopiero co konto założyłeś więc pewnie tylko na potrzeby tego podania, a po drugie nie widziałem Cię ani razu na serwerze, a jestem tak jakby często tylko dzisiaj zauważyłem tylko nie wiem czy to właśnie Ty. Tylko wątpię żeby ktoś się pod Ciebie podszywał. Pozdrawiam, PROLOGOS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #27005 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Masz 3.5h gry. Niestety to bardzo mało, tym bardziej, że serwer już jest od dłuższego czasu. Na forum 2 wątki. Przywitaj się i podanie. Poudzielaj się, pograj trochę więcej. Na razie jeszcze nie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27420 Administrator Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Za mały czas przegrany na serwerze i na forum. Podanie odrzucone. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi