Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26515 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie chce być chamski ale zaczyna mnie to już pomału wkur.. Latają czity po dd2 a my nic nie możemy zrobić!! ludzie uciekają z serwera Ciągle się tracą admini na serwie jeżeli chcemy zrobić serwer na cacy to Panowie musimy coś z tym Zrobić!! bo jak tak dalej będzie to wszystko wyglądało to na dd2 będziemy grali SAMI Proszę o Wypowiedz każdego Admina DD2 My Admini Staramy się jak możemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26516 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Też to zgłaszałem Constiemu ale nic z tym nie zrobiono.. AMX które jest wgrane na serwer powinno zostać wyrzucone -.-.. Bo nie ma dnia żeby amx nie działało, cziter lata sb po serwerze ludzie od razu bulwers a my mamy świecić oczami przed nimi? Tak więc prosiłbym o naprawę tego amx bo to denerwuje i adminów i graczy. _eTc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26517 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ciągle w naszych rozmowach jest to poruszane ale niestety nikt nie wie co morze być tego przyczyna gdyż na serwerze nie pokazuje nawet najdrobniejszego błędu . Dlatego ten problem nie został jeszcze rozwiązany ale z tego co mówił consec prawdopodobnie przyczyna leży po stronie disconect . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26518 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I po co taki wątek pisać. Cały czas jesteśmy w kontakcie na steam. Ech. Cały czas nad tym pracujemy. Jesteśmy w kontakcie z disconnectem i rozwiązujemy problem. A, że błędów w logach brak to działamy po omacku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26519 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Conse.... ja wiem Ty jestes czlowiekiem Ktory bardzo sie stara jak cala rada H@ i Inni Ale ja pisze juz od 2 tyg do H@ do ..... i dalej jest to samo;/ Przepraszam ze ja to zalozylem ale moze teraz ktos zacznie cos robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26520 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie przestaję pracować nad tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26521 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zastanawia mnie jednna sprawa,,,,,,,,Wszystkie serwery dzialaja. A DD2 sie pier... dlaczego? Admin Conse oraz H@ bardzo sie staraja... lecz czas Ucieka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26551 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Można spytać o co chodzi? Podejrzewam z wypowiedzi że jak ktoś dostanie bana to go nie wyrzuca czy co? Mógłbym u siebie zrobić klona tego serva i zobaczyć co i jak (tylko ustawienia/listę pluginów potrzebowałbym ) bo amx patrząc nie taki trudny do odpalenia, gorzej żeby działało jak ma być ;P (pluginy nie są kompatybilne ze sobą itp) Btw dlatego nie ma już /lotto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26553 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Z tego co mi wiadomo ten problem zostal juz prawdopodobnie rozwiazany wiec wojtas pomoc juz nie jest potrzebna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Marca 2013 #26555 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Uff może i lepiej, ze tym zajęli się profesjonaliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Marca 2013 #26557 Administrator Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W weekend bedzie reinstalacja serwera i wtedy bedzie dzialac na pewno. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26912 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tak, bany nie działają ( a w zasadzie raz działa raz nie ). Nie jestem adminem ale to nie trzeba nim być żeby widzieć, że gracz zbanowany automatycznie wchodzi znowu na serwer. Po banie zmienne IP trochę czasu zajmuje żeby to IP zmienić H@ widać starają się i to cieszy, ale coś nie tak z DD2:/ coraz więcej czitów i więcej to bardzo zabiera graczy, bez których ta sieć będize stała w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26914 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Serwer został przeinstalowany. W czasie nocnych testów żadnych problemów nie zauważyliśmy. Banowanie działało na ns i na steam. Na tą chwilę problemy z serwerem zostały zażegnane. Proszę o ewentualne zgłaszanie zauważonych problemów. Na cheat`ów ze zmiennym IP nic nie poradzimy, bo nie chcemy blokować zakresu, gdyż możemy w ten sposób skrzywdzić uczciwych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Marca 2013 #26936 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 "Nie jestem adminem ale to nie trzeba nim być żeby widzieć, że gracz zbanowany automatycznie wchodzi znowu na serwer. Po banie zmienne IP trochę czasu zajmuje żeby to IP zmienić" Zmiana ip w Neostradzie np zajmuje około 5 sekund... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31358 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 To rekrutacje na adminów trzeba robić żeby było ich multum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31361 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Kolego Sawa! Jakbyś przeczytał regulamin wiedziałbyś o zakazie odświeżania tematów starszych niż 2 tygodnie. A wracając do meritum sprawy rekrutacja jest otwarta, więc proszę składać podania pod warunkiem spełnienia kryteriów zawartych we wzorze. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi