Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25360 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam Otóż sprawa jest tak chodzi tu głównie o cybera dla mnie rakieta=granat i nie można skanować granatem 8s. Dlatego to samo chciał bym wprowadzić dla cybera czy innych klas z rakietami duchami ponieważ jest mapa elldorado taki morderca czy inny cyber znajduje się na respie przeciwnika w 3s. i nie którzy nie dadzą rady uciec i wybija on pół zespołu.Co do min ludzi się plują zresztą ja też nie kiedy że się nie da ich przeskoczyć bo niekiedy srają tymi minami po 3 w lini prostej i nie da się ich ni jak przeskoczyć dlatego był bym za tym żeby gracze stawiali po jednej góra dwie miny w przejściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Lutego 2013 #25361 Administrator Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hmm mozna by bylo chyba przerobic ten plugin z granatami ze przed uplywem x sekund nie mozesz ich uzywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25365 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jak nie rakieta to bazuka ;d. a jesli ma byc ,ss" sekund to i na bronie tez. typu awp scaut. iz ponieważ mozesz mnie na dachu zabić jak przelatuje ;d. wiec proponuje zrobić 4-5s na wszystko. tzn. 5s nie śmiertelności na wszystko i bd git ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25367 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 no zgadzam sie z tymi rakietami otatnio Morderca wlecial mi w ryj na respie i nie zdarzyłem sie nawet ruszyć i odrazu rakieta w ryj i ded . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25379 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Awp czy różne takie pistolety raz nie mają takiej skali dwa nie można cię zabić jak np. stoje na respie po upływie 8s. dopiero więc wiesz Morderca robicie trochę paniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25353 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 To morderca juz nie bedzie taki zajebisty jak mu wiara zdąży uciec! :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Lutego 2013 #25349 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hahaha i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25337 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hm ja jestem z tym na nie teraz jak jest jest dobrze a to ze ty stoisz na respie to w 5 sec jak napisales jestes na drugiej stronie mapki i juz nie zabija cb na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25333 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dobry pomysl. To bedzie plugin "Anty Morderca" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25319 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 dobry pomysł Morderca jak coś to ja DaRkDeViL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25311 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 dark ty masz bana na forum i dlaczego zrobiles multi konto skoro wyraznie w regulaminie pisze zakaz robienia multi kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi