Trik3r Napisano 13 Lutego 2013 #25215 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam. W tym temacie chcialbym poinformowac wszystkich o moim steam, ktory z jednej przyczyny nie bedzie mi narazie działał, mysle ze za miesiac lub dwa moj steam sie pojawi "nowy". Miałbym tez do Was wielka prosbe jako nigdy nie sciagalem non steam to czy moglibyscie zaoferowac mi jakas znana wam stronke, ktorej moge zaufac! PS. Wiem ze wystarczy wpisac w google, ale mysle ze macie swoje zaufane stronki dzieki ktorym mozecie sie ze mna podzielic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25218 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Na każdej stronie w strefie download można się nadziać na zawirusowane bądź jakieś dziwne cs`y. Żeby reklam nie robić podam Ci na priv skąd ja pobrałem dla celów spectowania anonimowo cheat`ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25219 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 lagownia.eu zarejestruj sie i po lewej stronie w Menu bedizesz mial do pobrania, ja z niego korzystam w akademiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2013 Autor #25224 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zjechalem tam gdzie Vedaar powiedziales ale nic nie widze do pobrania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25226 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 zmienili styl na starym stylu dalo sie sciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Lutego 2013 Autor #25228 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Wiec pozostala mi tylko wersja od Konsa w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lutego 2013 #25234 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ssaj dobra wersja. Ja nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lutego 2013 Autor #25301 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 A jeszcze jedno wiecie moze czemu teraz jak wszedlem na steam to mi sie jakas akutalizacja robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2013 #25302 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 To był update do nowszej wersji, więcej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2013 #25303 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jak sie nie myle to 110 mb tego jest i jak Aquax mi wlasnie mowil ze to jest jakies archiwum mini ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25322 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dupa nie aktualizacja przez to gówno niemoge grac na MH niemoge lecz to chyba wina hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25324 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://steamcommunity.com/profiles/76561198044694077 Dostałes bana od steama za jakies wspomagacze kpisz sobie ^^ a Tutaj taki maly cytacik: " Valve Anti-Cheat System (VAC) Ponieważ nikt nie lubi grać z oszustami. Rozgrywka komputerowa powinna być przyjemna. W trosce o jak najlepsze wrażenia podczas gry wieloosobowej firma Valve opracowała najnowocześniejszy system zapobiegający oszustwom, który automatycznie wykrywa i na stałe blokuje graczy oszukujących na serwerach zabezpieczonych przez VAC. Dzięki temu gracze nie muszą się już martwić obecnością osób, które oszustwami zdobywają przewagę i psują zabawę innym. System Valve Anti-Cheat jest aktywny jedynie na serwerach, które oznaczono symbolem tarczy. Tylko przedstawiciele firmy Valve mają możliwość blokowania graczy za pomocą systemu VAC. Administratorzy serwera mogą zablokować daną osobę i uniemożliwić jej grę na konkretnych serwerach, jednak nie mogą oni blokować graczy poprzez VAC. System VAC działa automatycznie, co eliminuje konieczność zgłaszania oszukujących graczy działowi pomocy technicznej Steam. W kwestii oszukiwania firma Valve wyznaje zasadę zerowej tolerancji ? niezależnie od okoliczności blokada VAC nie zostanie zniesiona." Czyli to co Ty dostałes... i Ty sie ubiegasz o admina buahhahahahaahah, modl sie zebym Cie nie zbanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2013 Autor #25334 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Moment na zadnych wspomagaczach nie jechalem, mowilem gralem sobie spokojnie i nastepnego dnia wszedlem na steam i zostalem zablokowany. Wiec vedaar nie kopij sobie ze mnie bo nie gram na wspomagaczach ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25366 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Trajker Trajker ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25371 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 To bys chlopie blokady nie wylapal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25372 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Vedaar a ja mam bana bo niemoge wejsc na serwyy z disconectu a z pukawki moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 15 Lutego 2013 Autor #25373 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chlopie mowie Ci ze na zadnych dopalaczach nie gralem. Poczytaj troche o tym.. ludzie tez wylapywali a nic nie mieli.. Nikogo tu nie chce oszukac, ale mowie Ci ze nie gralem na Dopalaczach. Ja wiem jak Ty o tym sadzisz ( cziter i wgl) ale uwiez mi ze nigdy na dopalaczach nie jechalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2013 #25381 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wieze muu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25390 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ja tez nigdy nie gralem i jakos takiej blokady nigdy nie wylapalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25404 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ma ktoś problemy z fps? Chodzi o steam.. Mam ponad 800 i komendy na fps nie działają ^^ tak samo parametry starowe również, reinstalki cs, steama nic nie działa-.-.. Macie jakiś sposób na to? Bo juz mnie to denerwuje -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25408 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 gl_vsync ustaw na 1 i problem znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25410 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 nadal są problemy np z tym ze jak skocze to taka zwiecha na 2sek i dopiero mogę iść dalej-.-.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2013 #25412 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Podobny problem ma Vedaar. Po powrocie Valve do wersji steam sprzed aktualizacji sytuacja powinna wrócić do normy. Każdy, lub prawie każdy ma jakieś problemy po tej nieszczęsnej aktualizacji. Dużo osób w ogóle nie może grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2013 #25526 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Jak naprawić steam po aktualizacji napisał Aquax w poście http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=4761. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi