Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25146 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Siemanko. Mam pytanie. Oglądając niektóre osoby na Spect zauważyłem coś dziwnego. Jeżeli o czymś nie wiem bądź nie jestem w temacie, powiedzcie, bo nie ogarniam. LINK: http://speedy.sh/u8h5Z/PASKI.JPG Co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25149 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To jest plugin Admin Spec Esp. Nie powinieneś tego widzieć ponieważ jest tylko dla adminów, chyba że plugin został skonfigurowany dla wszystkich na spect`cie. Nie ten dział, przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2013 #25151 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jaki masz nick na serwerze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Lutego 2013 #25714 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja też tak mam czasami jak na spect siedze, miałem tak wczoraj w południe i wieczorem ale dzis juz tak nie mialem . Nie wiem czy to jakis bug, ale jak miałem pare adminow na serwerach to też tak miałem ^^ PzDr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi