Skocz do zawartości

POMOCY ZE STEAM !

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Witam mam pewny problem ze STEAM. Po zainstalowaniu STEAM włączam go... oczywiście robią się aktualizacje czasami przy 33% wyskakuje błąd error i wyłącza się. Gdy nagminnie próbuje włączyć program dochodzi do 99% i gdy ma przeskoczyć na 100% wyskakuje mi anty virus że wykrył trojana przy pliku tier0_s.dll. Biorę wylecz i usuwa trojana wraz z plikiem a gdy wezmę ignoruj STEAM sie wyłącza i nie ma reakcji. Brałem od kolegi plik o nazwie tier0_s.dll i tak samo jak wcześniej wyskakiwał trojan tym razem przy czytaniu pendrive. Nie wiem co mam robić... instalowałem na innym dysku zmieniałem dysk twardy instalowałem od nowa i nic ciągle to samo. PROSZĘ O POMOC !

Gość Guest
Napisano

A jaki antywirus? Pozwól dokończyć aktualizację i zignoruj ostrzeżenie. Gdzieś mi się obiło o uszy, że antywirusy tak reagowały na aktualizację steam. Ale gdzie i kiedy nie mam pojęcia :).

Gość Guest
Napisano

Mój antyvirus do "AVG Anti-Virus Free" Pozwalam dokończyć ignoruje ale on się wyłącza i kupa z tego.

Gość Guest
Napisano

Wywal to i zainstaluj avasta. Polecam, radzi sobie nieźle i nie robi problemów. Pomijam, że darmowy. Może to AVG komplikuje.

A jaki masz system? Ochrona antywirusowa windowsa całkiem nieźle sobie radzi.

Napisano

Tutaj jak Cons mowi moze byc to przyczyna anty virusa poniewaz kiedys spotkalem sie z taka sytuacja, mialem tez anty virusa podajrze Kaspersky nie chcial mnie dopuscic do gry poniewaz robila sie jakas aktualizacja i po polowie mi automatycznie wylanczalo ta gre.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...