Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #24886 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam mam pewny problem ze STEAM. Po zainstalowaniu STEAM włączam go... oczywiście robią się aktualizacje czasami przy 33% wyskakuje błąd error i wyłącza się. Gdy nagminnie próbuje włączyć program dochodzi do 99% i gdy ma przeskoczyć na 100% wyskakuje mi anty virus że wykrył trojana przy pliku tier0_s.dll. Biorę wylecz i usuwa trojana wraz z plikiem a gdy wezmę ignoruj STEAM sie wyłącza i nie ma reakcji. Brałem od kolegi plik o nazwie tier0_s.dll i tak samo jak wcześniej wyskakiwał trojan tym razem przy czytaniu pendrive. Nie wiem co mam robić... instalowałem na innym dysku zmieniałem dysk twardy instalowałem od nowa i nic ciągle to samo. PROSZĘ O POMOC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #24887 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A jaki antywirus? Pozwól dokończyć aktualizację i zignoruj ostrzeżenie. Gdzieś mi się obiło o uszy, że antywirusy tak reagowały na aktualizację steam. Ale gdzie i kiedy nie mam pojęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #24888 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mój antyvirus do "AVG Anti-Virus Free" Pozwalam dokończyć ignoruje ale on się wyłącza i kupa z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #24891 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wywal to i zainstaluj avasta. Polecam, radzi sobie nieźle i nie robi problemów. Pomijam, że darmowy. Może to AVG komplikuje. A jaki masz system? Ochrona antywirusowa windowsa całkiem nieźle sobie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lutego 2013 #24892 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Tutaj jak Cons mowi moze byc to przyczyna anty virusa poniewaz kiedys spotkalem sie z taka sytuacja, mialem tez anty virusa podajrze Kaspersky nie chcial mnie dopuscic do gry poniewaz robila sie jakas aktualizacja i po polowie mi automatycznie wylanczalo ta gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #22672 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Mam windowsa 7. Właśnie usuwam AVG zobaczymy czy bez anty virusa to coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #22902 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Zrobione <3 do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2013 #22903 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 funkcja edytuj nie boli close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi