Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2013 #24398 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Proszę wszystkich adminów DD2 o częste wchodzenie na serwer, gdyż przy wzmożonej reklamie serwera cheater`ów jest multum, więc mamy co robić. Również inni gracze, którzy będą grali na DD2 proszę o dodawanie mnie na steam i informowanie o oszustach ewentualnie na gg, nawet gdy będę offline. Serwer zaczyna tętnić życiem co niestety przyciąga nieuczciwych graczy. Jak zobaczą, że zawsze jakiś admin jest w grze to stracą ochotę na oszustwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 31 Stycznia 2013 #24399 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ok, ok niema problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2013 #24461 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Luzik będę robił co w mojej mocy I podpisuję się również pod dodawaniem na STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2013 #25581 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jestem Online bardzo często i robię co w mojej mocy.Jeżeli coś by się działo bardzo proszę o pisanie na steama moje Id ----->0:0:41392413 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi