Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23472 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam was bardzo serdecznie Uśmiech Chciałym poruszyc temat O klasach premium a dokładnie o klasie ,,Ninja" Dokładnie mówiąc chciałbym w imieniu wielu graczy na Cod modzie o zklikfidowaniu klasy ponieważ Ninji jest coraz więcej i wielu graczy miedzyinnymi ja jestesmy Obrzurzeni! O uszy mi sie obiło że były wczesniejsze wątki na ten teamt i nie nie pomogło.Wiem serwer musi się z czegoś utrzymywac albo dodac zmienna klase za "Ninje" lub ja osłabic bo to jest szczerze mówiac TRAGEDIA Proszę sie wypowiedziec na ten temat Uśmiech Z GÓRY DZIĘKUJE :> GDY BEDA POTRZEBNE SCRENNY Z GRY TO ŻE GRACZE SA NIEZADOWOLENI TO DOSTARCZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23473 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Tak wątek był na ten temat zaczynasz kolejny a jak się H@ wkurzy to polecą %%% http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4327 proszę tu masz kolejny wypowiedź na ten temat forum nie jest do zaśmiecania trochę poprzeglądaj bo inaczej robią się tylko nie potrzebne tematy w tym wątku z linka masz wypowiedź H@ (Aquaxa) na temat ninji czyli powstaje nowa klasa Oficer... Pozostaje czekać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23474 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mat poczytałem ale sami ludzie piszaa na serwerze ze postaja 3 tematy ale h@ nic z tym nie robi wiec pozdro600 bym usunol je w h.... i nie bylo by problemu a wzamian bym dal inna klase premium a ci co maja ninje .. to bd czekac az sie im to skonczy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23475 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Po prostu ta klasa przynosi zyski serwerowi a więc szkoda by ją usuwać gdyż około 100 graczy nie wiedziało by czym grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23476 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 hmmm usunąć się nie da na pewno do zmian też jakoś nie widzę zapędów. Zmiana to nowa klasa która już jest ale Aqax ją sprawdza i sam czekam na nią choć mi tam ninje nie przeszkadzają za bardzo Jak dobrze słuchasz to je usłyszysz jak dobrze patrzysz to je zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23483 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Chociaż nie mam tego w zwyczaju to podsumuję to brutalnie... płacz płacz i jeszcze raz płacz. Dla mnie ninja to darmowy frag zobaczysz pograsz dłużej to też będziesz miał takie podejście bo się przyzwyczaisz do nich to raz a dwa ninje słychać... więc problemu niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23421 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 i za tą wypowiedź wilku masz ode mnie plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23484 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Nightwolf może tak mówisz bo grasz na tym serwerze z rok niewiem ile ja tylko tydzien więc ja mam swoje zdanie a ty swoje ;_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23488 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ale poco to 10 temat zakładać musimy się z tym pogodzić ze były są i będą musisz się przyzwyczaić a h@ nie usuną "kury która znosi złote jajka " Po 2 Ninja jest nie do końca niewidzialna wiec ja widać kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23490 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jam powiem tak ;> Wczesniej byla ninja ( duzo bardziej nie widoczna, szybsza, niewidzialna czy to przy nozu czy broni ) wtedy byl placz zostala oslabiona ninja, doszly nowe klasy + niektore ulepszone i moim zdaniem wyrownane jest a to ze niektore osoby nie orietuja sie od razu po respawnie i gina od ninji to tylko i wylacznie ich wina jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2013 #23530 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ile bylo takich propozycji zeby ta klase usunac ,ale wtedy by mniej server zarabial ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2013 #23867 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 W przygotowaniu jest plugin ułatwiający grę przeciwko ninji. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi