AgresywnyOgorek Napisano 8 Stycznia 2016 #380772 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:BlackDemyT Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: http://multi-head.pl/index.php?/topic/78594-niezr%C4%99czna-sytuacja/<--- wszystko jest tutaj .. sprawa wygląda tak że napisałem Odwołanie od bana , no i go dostałem a nikt w bansie tego nie dodał . Pisałem do Augusta bo kazał mi napisać jak będzie problem z wejściem na serwer a gdy napisałem kazał mi napisać do Danke a gdy napisałem do Danke to już sam nie pamiętam ale coś tak wyszło że go nie dostałem i tak czekam i czekam ... także proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 8 Stycznia 2016 #380774 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 @@Silverka @@August możecie coś zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Stycznia 2016 #380848 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Dziwne, bo ban jest tym razem tylko na SID, Wygląda na to, że to jednak Twoi bracia dostali bana, a o tym mogli nie wiedzieć. Proszę admin Sylwia o wypowiedź. Podeślę jej temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 8 Stycznia 2016 #380857 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Próbowałam coś zaradzić i dałam bana na SID ponieważ jak w temacie http://multi-head.pl/index.php?/topic/78069-nak%C5%82adanie-si%C4%99-ip/to myślałam, że to coś da a jednak nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Stycznia 2016 #380977 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Załatwiam to na PW, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Stycznia 2016 #380978 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi