Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23125 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Piszą o tym wszyscy wkurza to też wszystkich ale proszę o zrobienie tematu w związku co z ninją bo porażka w ogóle co się dzieje na serwerze nie dość że jest szybka i trudno czasami trafić dwa mało widoczna i nie którzy nie ogarniają :facepalm: Mianowicie chciał bym żeby H@ zrobiło coś z tym bo to już staję się do du... serwer jak gra 5 ninji w przeciwnej drużynie... Wiem że padną tu słowa a nie podoba ci się nie graj lub to premium... Tylko że weźmy pod uwagę inne klasy premium iiiii? Dlatego jeszcze raz napisze ludzie zróbcie coś bo masę ludzi nie gra tu przez dzieci...(ninja) :facepalm::@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23126 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Moze moj post jest zbedny no spoko ninje i mi przeszkadzaja ale na cholere 10 teamtow zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Stycznia 2013 #23127 Administrator Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Moja propozycja jest taka aby zrobic klase ktora widzi niewidzialnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23128 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Wtedy aquax by dzieci płakały ,że ich szybko zabijaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23129 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Moja propozycja jest taka że albo -20 kondycja albo -grawitacja bo Aguax idź popatrz co się dzieje na serwerze wszyscy biorą ninje bo ona denerwuje... A jak by się zabrało grawitacje to by znikły problemy z banami za txt bo nie ma admina no chaos normalnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23131 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A ja powiem tak płacz zawsze był jest i będzie osobiście nie gram ninja i gram normalną klasą i jakoś nie narzekam po prostu trzeba być spostrzegawczym na nie biec na "chama". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23134 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 moja propozycja byla by taka dac jej 1/2 z kosy i dac jej troche wiecej kondycji albo to 20 wytrzymki zamiast 0. P.S sorki za ortografie ale z telefonu pisze. moja propozycja byla by taka dac jej 1/2 z kosy i dac jej troche wiecej kondycji albo to 20 wytrzymki zamiast 0. P.S sorki za ortografie ale z telefonu pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23145 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 dobra na moje moga skasowac ninje ale za to na czolgiscie niech skasuja bezlik.. Dobra moga skasowac ninje ale przy czolgiscie niech skasuja Bezlik ammo bo co to ma byc ze durex np. eldorado wskoczy na respa z czolgista i 2/4 Druzyny rozwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23146 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Czołgista dopiero od 50lvl jest dobry bo ma full kondycje... a ninja od 30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23147 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Spowolnic ninje i bedzie git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23148 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Coś mi się wydaje ze nic nie da to spowolnienie(-20 kondycji) przy takich lvl jak mają teraz .Ja bym raczej proponował zwiększyć ninji grawitacje. Co do czolgisty to fajnie jakby mu dać magazynek za fraga a zamiast tego shotguna np. famasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2013 #23149 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Spowolnienie ninjy jest w miare dobrym rozwiazaniem. Czolgista niech zostanie taki jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2013 #23151 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No aquax zrób klaske która widzi niewidzialnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2013 #23152 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ta klasa już jest zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2013 #23217 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mi osobiście ona nie przeszkadza, jeżeli w porę się ogarnie jest ona do zauważenia, a co do klasy która widzi nie widzialnych to jest perk Eagle Eye. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2013 #23219 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nie rozumie twojej wypowiedzi "co do klasy która widzi nie widzialnych jest perk" Perk to perk a klasa to klasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2013 #23815 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 cd w wątku http://multi-head.pl/showthread.php?tid=4470 //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi