Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22866 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nick: TetrahydroCannabinol ; > Nick na TS'ie: Tetra Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilka razy udało mi się uzyskać admina na serwerze FFA . Tego się nie zapomina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-10 Staż w CS-sie: ok. 3 lata Steam ID: Weslaq1996 Dlaczego TY .!: Uważam że podczas dnia admini z servera wychodzą i gdy nie ma nikogo kto mógłby ogarnąć niemiłe bądź czitujące towarzystwo to przyda się ktoś kto będzie w stanie to zrobić . Uważam że przestrzegać regulamin to dla mnie nie problem . I dlatego właśnie ja . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. 4 godz . Kontakt: Gadu-Gadu : 19047518 Forma płatności: SMS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22867 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 No to teraz dorzuciłeś do pieca... wybór jest tak wielki i tylu zgłosiło się ludzi. Co do Ciebie grasz często na serwerze, czasami Cię upomnę. No ale graczy podajesz mi zawsze na u@, no i chyba najwięcej grasz ze wszystkich kandydatów. Lubiany przez graczy, jednak TS i nawet nie wiem czy masz Steam. Forum także masz do ogarnięcia bo z jednym postem to dobrze to nie wygląda. Jak na razie masz u mnie neutrala, jednak czekam aż poprawisz te wszystkie rzeczy i spotkamy się na serwie jako adminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22868 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 TetrahydroCannabinol ; > : ej wbijajcie na foruuum i glosowac na mnei panowieee ! *DEAD* TetrahydroCannabinol ; > : EJJJ WBIJAJCIE NA FORUUUM I NA MNEI GLOSUJCIE ZLOZYLEM PODANKOOO ! przez takie cos jestem na nie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22869 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale dlaczego ja nie powiedziałem żeby głosowali na tak napisałem tylko dla ich informacji żeby wiedzieli że zaistniał taki post i żeby wyrazili swoje zdanie na mój temat nie namawiałem ich do pozytywnego głosowania . Bo nie ma co się oszukiwać większość ludzi z servera rzadko bywa na forum i nie obchodzi ich to zbytnio moim zdaniem nie powinno spowodować to negatywnego podejścia do tego tematu z twojej strony Vedaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22870 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ale dlaczego ja nie powiedziałem żeby głosowali na tak napisałem tylko dla ich informacji żeby wiedzieli że zaistniał taki post i żeby wyrazili swoje zdanie na mój temat nie namawiałem ich do pozytywnego głosowania . Bo nie ma co się oszukiwać większość ludzi z servera rzadko bywa na forum i nie obchodzi ich to zbytnio moim zdaniem nie powinno spowodować to negatywnego podejścia do tego tematu z twojej strony Vedaar TetrahydroCannabinol ; > : ej wbijajcie na foruuum i glosowac na mnei panowieee ! *DEAD* TetrahydroCannabinol ; > : EJJJ WBIJAJCIE NA FORUUUM I NA MNEI GLOSUJCIE ZLOZYLEM PODANKOOO ! Kpisz sobie ta wypowiedzia ? Podanie odrzucone nie masz nawet steam albo nawet nie wiesz co to jest steam bo podales jakis nick/login czy co to tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2013 #22874 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Po mimo sympatii do cb musze byc obiektywny A wiec malo post Duzo kandydatow jak ostin napisal Grasz duzo Piszesz dość sensownie na u@ Na probe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi