HardeQ Napisano 16 Stycznia 2013 #22786 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witam. Chciałbym was ostrzec przed oszustami podającymi się za "Administracje VAC" piszą do ciebie na steamie o to że masz hacki i że masz podać hasło a oni to sprawdzą. Nie podawajcie. Piszą z komendy "/me" dlatego innym kolorem. Dodam Screena z tej rozmowy ; D http://imageshack.us/f/268/ahahahahk.png/ Mianowicie są to zwykli oszuści... Tylko trochę źle trafili pisząc do mnie ;D Wstawiam to tu żeby żaden z was nie dał się nabrać. Pozdrawiam. HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2013 #22787 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 zeby sie na takie cos nabrac to trzeba byc jakims nie normalnym przeciez jak rozpoczynasz czat z obojetnie z kim masz na samej gorze napisane zeby pod zadnym pozorem nie podawac hasla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Stycznia 2013 Autor #22789 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Veedar ;D Nie każdy na to patrzy. Wkleiłem to żeby potem nie było że się ktoś nabrał. Po tej rozmowie przeczytałem w necie że "okradli mnie" itp. Więc postanowiłem to tutaj dodać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2013 #22801 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A potem bogate zjeby płaczą, że zajebali im konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2013 #23844 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 HardeQ, mam nadzieję, że zgłosiłeś ten wyczyn do prawdziwej Administracji? Z takimi oszustami już się spotykałem. Nie bezpośrednio ale jednak. Dobrze, że informujesz o złodziejach ku przestrodze, może komuś oszczędziłeś zakupu nowego steam`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2013 #23841 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 heheszki, znam to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2013 #23866 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2013 #23881 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wczoraj mialem probe wlamu na konto ale oszust nie pottrafil wejsc na maila bo kod aktywacyjny;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi